Busraatpl Sementa63 Rabbim evladınızı size sağ salim bağışlasın, bu günleri unutturacak nice güzellikler yaşatsın inşallah. 🙏
sevacano Sementa63 Rabbim yardimciniz olsun namaz da dua edeceğim İnşallah siz de bana edin sağlikla kucağima alayim 🙏🏻🥹
jennefer Rabbim saglıkla kucagınızda hastaneden cıkmayı nasip etsin canım Allahım güzel günler göstersin sizee
Gamzeee__ Sementa63 çok çok geçmiş olsun bacım sağlıkla huzurla kucağına gelsin pasamiz duamdasiniz Allaha emanet olun
Sementa63 babyiscomings İnşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sizin de tansiyon yüksekliğinden mi
Ozbilcan Sementa63 aynı sebepten dolayı doğum yaptım 32haftalik zor ama geçiyor inşallah sizinde gecicek kucağıniza alacaksınız dualarım sizinle 🤲🏻
babyiscomings Sementa63 yok canım plasenta dekolmanı dediler bir anda kanama ve sancıyla oldu neye uğradığımı şaşırdım hala şoktayım
bohembircadi Sementa63 Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bolca sifa duası okudum ben de. Allahım bebeğinize sizinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel uzuuun uzun çok çok uzun uzun ömürler versin 🌸💗🙏🏼
Mlkktsl Sementa63 rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin, evladınızı size bağışlasın inşallah 🤲🏻🤲🏻♥️♥️