Arkadaslar merhaba yaklasik 3 sene once bi gebelik gecirmistim ancak hicbir belirti olmadan düsük yapmistim. Kanamam vs hixbir sey olmadi. 5 veya 6.haftaydı bebegin kalp atisini hic dinleyemedik. Simdi hamileyim tekrar ve bu sefer planlı öncekileri yasarsam xok uzulurum. İyi dusunmeye calisiyorum. En son 24 kasimda doktora gittigimde beta 5200 lerdeydi kese gorundu ama doktorum daha cok kucul ve yeni oldugu icin taaa 19 aralikta gel kalp atisi icin dedi. Yani iki tarih arasında 25 gun var. Hala 2 haftam var gitmek icin. İcerde neler oluyor cok merak ediyorum. Oncesinde gitsem kalp atisi duyacak kadar yine duyamayabilirim daha cok strese girerim diye mecbur bekliycem ama mide bulantisi kusma hixbiri yok. Sadece goguslerim cok acıyor ve sis, istahim artti, geceleri idrara kalkıyorum. Bu arada 24 kasimdan 4 gun sonra merak edip bi hastanese yine beta yaptiemistim o da 22.300 cikmisti. Simdi bana su konuda yardimci olmanizi istiyorum.
Cok kaygılıyım karakter olarak da oyleyim zaten onceki dusuk de hic belirti vermedigi icin simdi korkuyorum bi de cok zaman var gitmeme daha lutfenn yardimci olunnn konusmaya ihtiyacim var