busra07070707070707 Burdur devlet Hastanesi’nde yakın zamanda sezeryan doğum yapan oldu mu.süreç nasıldı odalar nasıldı tecrübelerinizi yazar mısınız
Buse0600 busra07070707070707 merhaba doğum yaptınız mı acaba bende Burdur devlette Dorukhan hocaya takipliyim
gokcebuse busra07070707070707 Ben Normal Doğum yaptım çok memnun kaldım 02.01.2025 te yaptım doğumu özel hastane ne ki özel hastaneden bin kat daha ilgili herkes çok yardımcı oldular benim doğumumda 4 tane ebe vardı o gün başka doğum olamadığı işin eşimi de almıştılar ama doğum yaptığım yere değil sancıyı çektiğin oda farklı doğum yaptığın oda farklı yan yana zaten eşim sancı çekerken yanımdaydı çok güzel geçti doğumum inşallah 2. de öyle olur doktorum da Rukiye Kalyoncuydu ben çok memnunum doktorumdan çok ilgilendi benimle ben bir de lavbali tavırlardan hiç hoşlanmam tam istediğim gibi bir doktordu
gizos01 Buse0600 dorukhan hoca nasıl acaba kendi doktorum gideceği için ona geçeceğim eş alıyor mu ilgisi nasıl hastaya karşı bilgi verirseniz sevinirim
sibel_20 dorukhan demir hocam doğumunu yaptırdı. Bu zamana kadar gördüğüm en ilgili Doktor. doğumuma kadar takibimizi o yaptı en iyisiydi,tavsiye ederim burda kalıcı olursa 🌼