Merhabalar herkese dertleşmek istedim sizinle. Benim 39+5’te sabah 7 gibi suyum geldi gecesinde adet sancısı gibi ağrılarım vardı sadece. Doktorum suyum gelince hemen hastaneye gelmemi söylediği için hastaneye gittim ve yatışım yapıldı. Sadece 1 cm açıklığım varmış gittiğimde. Önceleri nst 40-50 sancılarım çıkıyordu sonrasında sancı değerim 100 oldu ve 3 dakika bir düzenli şekilde gelmeye başladı ama çok canımı acıtıyordu saat 3 gibi açıklığım 2,5 cm olmuştu ama sancılara dayanamıyordum akşam 5 gibi doktorum tekrar kontrol etti hiç ilerleme olmadığını açıklığın hala 2,5 cm olduğunu söyledi bu açılma ile doğumun o gün olmayacağını anladım ertesi güne kalacaktım artık sezeryana alması için yalvardım o şekilde doğum yaptım şükür sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi ama lohusalıkta içim içimi yedi öyle bir pişmanlık sardı ki beni biraz daha dayanabilir miydim sancılara,açılmam hızlanır mıydı, erken mi pes ettim diye ( 9 saatte 1 cm den 2,5 cm olmuştu sadece) düşünüp duruyorum bu düşünceleri bir türlü içimden atamadım kendimi normal doğum yapacağım diye çok koşullamıştım sanırım lohusalık psikolojisiyle aşamadım bu durumu bir türlü.