deletedmom43191 Bu erkek çocukları ne zamana kadar hep inat gidiyo dediğim olsun istiyo dediği olsun diye ne zamana kadar ağlamaya devam ediyolar gerçekten herseye sabır göstermekten sabır denen şey bende kalmadı 😔😔
Asi_07 deletedmom43191 9 yaşında 2 yaşından beri öyle bir de koç burcu zor bir çocuk inat aksi dediğim dedik herşeye tamam demek zorunda kalıyoruz iyi birşey değil tabiki
fgormez Asi_07 hamileyim koç burcu olacak erkek çok inatçı diyorlar bana tavsiyeniz var mı ne önerirsiniz 😅
Yusufunannesi_ deletedmom43191 seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ağlama krizleri, inatlaşmalar, istediğini yaptırmaya çalışmalar. Bana oğlum daha az önce “istediğimi yapmazsan sana sütümü helal etmem” dedi, diyeceklerim bu kadar 🤣🤣🤣🤣
deletedmom43191 Yusufunannesi_ ahahah lafa bak ne sütü vermiş sana ay benim oğlumun da çişi geliyo tuvalete gitmiyo sıkışıncaya kadar bekliyo sen düşün artık resmen elinden tutup tuvalete sürüklüyorum çocuğu 🙄
Glhayat_54 Yusufunannesi_ Demekki bu sözü kullanan var etrafınızda yada siz kullanıorsunz yoksa nerden bilcek 😂😂
Asi_07 fgormez inşallah burcunun bu özelliklerini taşımaz eğer ki öyle olursa bol sabır güç kuvvet dilerim😀koç erkekleri genelde zor karakter
Yusufunannesi_ deletedmom43191 öyle bir şey ki, asla ikna olmuyorlar. İlla kendi istedikleri zaman olacak her şey 🤣
Fatma_furkan1996 deletedmom43191 kız aynı benim çocuk çişin de bile inat ediyor yapmıcam diye 😂vallahi bende sabır falan kalmadı zaten
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ ay ben cok ilgi manyagiyim ya esim.yorgun geldiği gün bazen surat ediyo tartisma çıkarıyorum illa da benimle ilgilen diye bir sarılma bir öpücük beni sakinlestiriyo sonra
deletedmom43191 Yusufunannesi_ evet ya 🙄🙄 benim evin altında dükkan var bugün forklifle yuk taşıdılar sonra bana ağlıyor anne bunlar niye tasimiyo diye oglum ne bileyim diyo agliyo illa tasiyacaklar🤣🤣🤣 binada baska birinin ziline basiliyo bana soruyo anne kapıyı kim caliyo 😅😅
Yusufunannesi_ deletedmom43191 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ayyy bütün çocuklar mı aynı olur ya 🤣🤣🤣benimki de uçamıyor diye ağlamıştı. Koltuktan ağlayıp düşünce neden kuşlar gibi uçamıyorum diye ağladı 🤣🤣