kusay1811 dlara22 tutunma lekesi dışında hamilelikte lekelenme normal değildir doktora görünmeniz lazım
dlara22 Doktora göründüm baktı bi sıkıntı yok dedi Progestan verdi 1 hafta kullan dedi gel ultrasonla baktı bu sıkıntı yok dedı azda olsa minik minik hala devam
ylnydgd dlara22 benim 25 te kahverengi 27 de pembemsi lekelenmem oldu ikisinde de 1 kez geldi. Doktor ikisinde de vajinal kontrol etti. 2.de rahim ağzında polip gördü ondan kaynaklı dedi mesela, ilişki yasaklandı bi süre.
dlara22 ylnydgd Banada bi süre ilişkiye girmeyin dedi ama ultrasonla baktı ve fitil tarzı bir ilaç verdi bakalım çarşamba gene gideceğim
zeyyynep dlara22 bende de aynısı olmuştu fitili kullanın ağır kaldırmayın ve yatabildiğiniz kadar yatın cidden çok önemli ilişki bir süre olmasın mümkünse
dlara22 zeyyynep bende elimden geldiği kadar yatıyorum ama tabi mecbur yemekti işti biraz yapıyorum daha az tabi önceye göre
beriii47_ dlara22 benim de öyle 5 gündür geliyor du bugün azaldı yarın randevum var inşallah kanama alanı bitmiştir sürekli ağrım oluyor 14+1 oldum 10 haftalık tan beri çekiyorum bunu
zeyyynep dlara22 allahın izniyle bir şey olmaz korkmayın sadece dikkat etmeye özen getirin gerisi takdiri ilahi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
dlara22 beriii47_ Umarım geçer doktorum bana verdiği fitille 3 gündür çok şükür yok bende dikkat ediyorum elinden geldiğince oturuyorum dikkat edin sizde