kızlar bat 3 Aralıktı 1 aralıkda yaptıgım test artımed negatif diye kenara atmıştım bır kac saat sonra cızgı olustugunu gördüm ertesı gun days doctor erken gebelık aldım 5 dk dolmadan sılık cızgı cıktı
2 aralıkda aksam kan verdim 163 cıktı beta
4aralık öğlen 214
5 aralık dün akşam 251 cıktı farklı hastanede verdim böyle çıkıp artan saglıklı gebelık yasayn varmı başka hastaneye gitme sebebim 3 ay önce dusuk yaptım ılk 2 testı verdiğim hastaneye gitmiştim süpheyle 0.0 çıktı bır kac gun sonra yıne verdım 0.0 dı yıne hıc 0.0 görmemiştim çünkü kesın yok dıye tatıle gıttım hastalandım antıbıyotık kullandım pcosluyum ara kanama sandım sancılarla 4-5 gun kanama cekıp parca dusurdum gebelık mı acaba dıye tekrar gıttım 113 cıktı beta ve kaybettım guvenemedım yıne kısacası ama hala içim içimi yıyor nolacak hıc bılmıyorum 3gün geçti adetten ara ara kasıklar karnım belşm çok sancılanıyor gebeliği öğrenmeden gece aşırı acıkıyordum aşırı taylı istiyordum şimdi acıkma tatlı isteğide bitti randevu da bulamıyorum özeller dahil kadın doğumculardan memnun olan kişi sayısıda çok az yasadıgım ilçede gidip kötü birsey duymaktan da korkuyorum kafam allak bullak inşallah tam anlatabılmışımdır yorumlarınızı beklıyorum