s04201 Sarımsı jole kıvamında bir şey geldi dün gece doğum tıkacı olduğu yazıyor internette hastaneye ne zaman gitmeliyim
Ozgemlym s04201 canım aynı hafta gündeyiz benim de erken doğum riskim var dr kasılmalar çoğalırsa gel dedi bana istersen önlem amaçlı bir git bence.
kusay1811 s04201 sancı artmadıkça ve suyun gelmedikçe gitmene gerek yok ben nişanım geldikten 3 gün sonra doğum yaptım
kubos_ s04201 ben nişan geldiği sabahın ertesi gününe doğum yaptım ama benim 2 haftadan fazladır sancım da vardı nişan geldiği gün sancılarım artık dayanılmazdı
miniminibiri Sancı yada su gelişi olmadığı sürece gitmeye gerek yok ben ilk gebeliğimde nişandan 3 hafta sonra doğum yaptım ikincide 1 gün sonra
miniminibiri s04201 seninde doğumun yakın olabilir bugün yarın sancın gelebilir karın sertleşmesi kasılma yani sancı kendini takip et hareketler aktiviteler yapabilirsin süreci hızlandırmak için pilates topu hurma squad sıcak duş
s04201 Ozgemlym ebeyle görüşüyorum aşırı bi kasılmam yok hareketleri de iyi olunca hemen gitmeyi düşünmüyorum çünkü hastane ortamı beni geriyor