MadameTussauds vanilya_kokusu_ Neyseki en kötü dönemi atlattik bacimm öyle düsün 😂 ben 37 haftalik oldum kuzum iki hafta sonra doguruyorum insallah 😍
Kdkdjd_737 Meral_63 37+1 olduk ağrılarım var karın bel bacak uyuyamıyorum geceleri normal doğum gözüküyor kafası aşağıda
Busraatpl aysgl330633 ben Karabük araştırma hastanesi, 7 buçukta acilden giriş yapıp yatışım yapılcak 🥹 sizin ?
Mucizem_63 Meral_63 34+1 doğum yaptım kasıklarımdan belime kadar bir sancı geldi geçmeyince hastaneye gittim ağrılar çıktı yatış verildi 1 gün yattım çıktım 1 gün sonra tekrr hastaneye sancı ile gittim bu sefer saate bir geldi sancım o gün doğurdum
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Var kiz olmaz mi hem o gün gelsin istiyorum hem gelmesin diyorum korkudan dolayi Allah Büyük atlatiriz insallah sag salim 🥹
vanilya_kokusu_ MadameTussauds gelsin bitsin valla rahatlicaksin Allah’ın izniyle artık 🥹 inşallah darısı burdski herkesin başına inşallah
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Insallah kuzumm yaa 🥹 zamaninda gelsinler insallah sag salim kavusalim bebislerimize