Elisa0110 Ben mi çok sinirliyim acaba yoksa herkes böyle mi en ufak bir şey de bile çıldırıyorum ya hiç bişeye tahammül edemiyorum akıl verin nasıl baş edebilirim ☹️
babygirl02 Elisa0110 bende bu aralar çok sinirleniyorum hamilelikten dolayımı ne anlamadım gitti 🤦🏻♀️
Bu0 Elisa0110 canım bende böyleyim en ufak birşeyde deli oluyorum eşim bir şey desin öldüresim geliyor halbuki adam kötü bir şey demiyor ama işte hormonlar bizi böyle yapıyor
daisy__ Bacım inanır mısın huy su değişmez eşim kızım hariç kim olursa olsun doktor bakkal genel olarak hiç fark etmez aşırı sinirli ve ters bi tavrım var gereksiz samimiyet insanların fikir vermesi karışması asla kaldıramam
Elisa0110 daisy__ bende kaldıramıyorum önceden de sinirliydim ama hamilelik den sonra daha da fazlalaştı
daisy__ Elisa0110 boşver hamilelikte zaten hormonlar alt üst bende de aşırı duygusallık var bu aralar geçen panda nesli tükeniyor diye ağladım 😂😂
Elisa0110 daisy__ hayır ağlıyorsun sinirleniyorsun kimse de demiyor ki bu kadın hamile hormonlar tavan alttan alalım yok böyle olunca bende daha çok sinirleniyorum daha çok üzülüyorum ağlıyorum
Elisa0110 Bu0 aynı aynı iyiliğine bir şey yapsa bile sinirlerim zıplıyor sonra da üzülüp ağlıyorum kafayı yemiş gibiyim aynı ya
Elisa0110 vanilya_kokusu_ bebek de sinirli olurmuş ben gibi öyle oluyor mu yani hamilelik de nasıl olursan bebek de öyle mi oluyor
ikiprensesannesi___ Elisa0110 göster göster 😅inşallah geçici bir süreçtir gerçekten sinirim geçince düşünüyorum sonra yine sinir oluyorum 😂