busonryavrusu Arkadaşlar etli yemiyoruz zaten etsiz çiğ köfte de mi yasak neden çiğ köfte yeme dedi doktor ? Yiyor musunuz siz
kizinaasikanne busonryavrusu etsiz bir kere yedim benim ikinci hamileliğim her şeyi yedim neredeyse ama birer kere 🙈 çok sık olması sıkıntılı
Fuunndaaa busonryavrusu ben etsiz yiyorum tek yediğim zararlı şey bu sanırım dayanamıyorum sürekli aşerdim
Busranur_mnts busonryavrusu ben yedim ya 3 aylıkken falan ağır gelmişti ama çıkarmıştım çiğköfteden değildi ama o ara herşeye öyle hassastır midem o iştahsızlık hazımsızlık geçince de kaç defa yedim sıkıntı olmadı güvendiğiniz yerden alın ben oses ve komageneden yiyorum
erkekannesi1_ busonryavrusu valla ben de ilk zamanlar yiyordum hatta kumru bile yiyordum çiğ köfteyi de aynı şekilde hatta marketlerde satılanlardan da yedim çok canım isteyince 🫣ama 3 ayda 1 falan çok sık yememek lazım
busonryavrusu Fuunndaaa Doktorun yeme dediği etli olan bu normal bulgur sonuçta neden yeme desin ki anlamıyorum
peroksizom Ben güvenli yapan bir yer biliyorum ordan sürekli etsiz çiğ köfte yiyorum Doktor etli yeme demişti yanlış mı biliyorum
Baklavaseverim busonryavrusu kendin ev de yapıp taze yersen olabilir ama diğer türlü bekleyip bakteri üretiyor o yüzden izin vermiyorlar ve çok baharatlı dışarıda satılanlar da bir de katkı maddesi var malum 🥲
eveline busonryavrusu ben canım istediği için yedim birkaç kez. Normalde etli çiğ köfte yasak etsiz değil ama tabi dışardan bir şey yememek en güvenlisi aslında
aysgl330633 busonryavrusu içinde Çin tuzu mı ne kullanılıyormuş galiba o yüzden ama ben iki kere yemiştim çok canım çekmişti