yagmurandrmk flover0 ben son adet tarihine göre takip ediyorum çünkü ultrasonda Her gittiğimde farklı çıkıyor doktor gelişimi O haftada diyor yeri geliyor ikisini birden söylüyorum yeri geliyor duruma göre birinden birini söylüyorum insanlar her dediğime tepki vermeye meraklı oldukları ve doktorumdan daha iyi bildikleri için uğraşmıyorum çoğu zaman söylemiyorum bile 😅😅 kilosunu söylesem olmamıştır o kadar diyorlar haftasını söylesem hep öyle diyorlar yanlış ölçüyor diyorlar ben çabalamayı bıraktım sağlıklı mısın çok şükür sağlıklıyız başka detay vermiyorum 😅😅 çünkü herkes okumuş öğrenmiş bitirmiş doktor olmuş doktordan daha iyi biliyor 🫣😅
kizinaasikanne flover0 Ben geçen haftaya kadar öyle takip ediyordum geçen hafta öğrendikki kendi haftasını yakalamış şimdi sat göre ayarladım 😁
flover0 yagmurandrmk iyi yapıyorsunuz😁 çok şükür önce sağlık tabiki de ilk hamileliğim merak ediyorum ben de öylemi diye 😁
flover0 kizinaasikanne bende ultrasona göre öyle takip ediyorum ama gittiğimde şu kadar dediği için oradan devam ediyorum takibe
flover0 Gokturkmom_ aaaa ultrasona göre takip ediyorum ben gittiğimde ultrason kâğıdında da yazıyor hatta böyle takip etmem yanlış mı direk sat a göre mi takip edeyim
ceydans flover0 adet tarihine göre takşp edilir bazen ileri çıkar bazen geri mesela o zaman hep bi belirsizlik olur bazen önde giderken bazen haftasına göre gidiyor o zaman da farklılık olur o yüzden regl göre takip edilir
yagmurandrmk flover0 benimde ilk insanların her şeye bir kulp bulmasından yorulup şükür iyiyiz diyorum ve konuyu değiştiriyorum anlatsan da anlamıyorlar çünkü 😅😅
flover0 babymom2026 aa bende ultrasondan sonra eve gelip değiştiriyorum hemen kaç haftalık dediyse sata göre mi takip edeyim
flover0 Yazmelegi_ evet öyle oluyor kafam karışıyor eve gelip uygulamadan değiştiriyorum ultrasına göre devam ediyorum ben de sata göre mi takip edeyim
esrashnn01 flover0 hayır canım ben hep son adet tarihine göre takip ediyorum zaten bebek geriyse çoğunlukla haftasını yakalıyor
guldentekdal Bazı kadınların yumurrtalama günleri farklı olur onlar için ilk 12 haftada bir sat belirlenir hesap ona göre gider , ama normal adet düzeninde iseniz sata göre hesaplama yapmalısınız.