juli_naz bebeklerim__ günaydın canım 🤗☕️ağacımızı süsledik ama bir planımız yok 🙄biz evdeyiz artık arkadaşlar ve kardeşim felan bebişli kutlama isterlerse bize gelirler 😁😂
Bu0 bebeklerim__ valla canım bir oğlum var 10 haftalık hamileyim istesemde o saate kadar uyanık kalamıyorum 🤣yorgunluktan
bebeklerim__ CEKAS evet aslında biz onlara özenmiyoruz yeni yıl sevinci oluyor içimzde büyük legolarla etkinlik cok güzel bir fikir 😍😍
melaly Ben bekarken ailemle hep dışarda kutlardık. Çok eğlenirdik. Eşim o kalabalığı sevmiyor bikaç kez arkadaşlarla evde yemek yerken kutladık. Bu senede gece vardiyasına geliyor ben çocuklarla yalnız kalıcam bomboş geçicek.
HiravEmir bebeklerim__ klasik geçer normal akşam yemeği meyve saati TV programları vs vs ağaç yok bizde 👍😍
mucizemizibekliyoruzz bebeklerim__ Yılbaşı ve ağaç süsleme eski türklerden beri vardır. Araştırabilirsiniz. Bizler noeli kutlamıyoruz 25 Aralık. İsanın doğumunun kutlandığı hristiyanların bayramı. Dip not olsun :) Bu sebeple biz yılbaşı kutlar ağacımızı her sene alırız :) muhtemelen gebelik sebebiyle evde oluruz bu sene :)
bebeklerim__ mucizemizibekliyoruzz fikirler ikiye ayrılıyor kuzum tabiki. Evde de güzel eğlenceli olabilir ☺️☺️
Dilos24 bebeklerim__ her yıl o mekan senin bu mekan benim gezerdim sabaha kadar, bu yılbaşı koca göbüşümle evdeyim😅😅