yasemincel65 Hanımlar çok affedersiniz böyle aşırı mı aşırı bir ishal var, karnımda ağrı oluşuyor ve ishal de baya bildiğiniz su gibi. Allah korusun zehirlenme belirtisi olabilir miiii??? 🥺🥺
yagmurandrmk yasemincel65 26+6 ishalim var sizin gibi sıcaklıyorum ancak zehirlenme için başka belirtilerin de olması lazım tansiyon baş ağrısı vs vs tansiyon takip edin bir sıcaksa ince giyinin kaybettiğiniz sıvı için ekstra sıvı alımına özen gösterin perşembe günü doktora gittim randevum vardı ishaldim bebeğimde bir sorun yoktu hareketleri de normal şekilde devam ediyor bazen aldığımız ek vitaminler de yapabiliyor yediğimiz şeyler zaten sindirim sistemine %100 etki katı yesek kabız olup korkuyoruz yağlı sıvı yesek ishal olup korkuyoruz ortasını bulmak gerek kendinizi korkutmayın ♥️ Rabbim bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️🤲 ancak gene içinde bir şüphe varsa en iyisi acile gitmek en doğru bilgiyi orda verirler ♥️
Baklavaseverim yasemincel65 Enfeksiyon kapmış olabilirsin gebelik zehirlenmesinde ilk tansiyon yükseliyor diye duymuştum ve idrar da protein kaçağı oluyor geçmiş olsun birtanem 🥲❤️
yasemincel65 Bir de aşırı bir el ayak yanması var bende, anlam veremedim. Normalde artık havalar soğuk diye kışlık pijama giyerdim ama dün gece terledim resmen ve ince şeyler giyerek yattım.
Noyimommy yasemincel65 ben de 34. Haftada oldum bir kere ama benimki sıcaktandı siz de üşütmüş olabilirsiniz haşlanmış patates yiyebilirsiniz az tuzlu birde muz deneyin maden suyu da kaybettiğiniz elektrolit ve mineralleri yerine koymanıza yardımcı olur eğer ateşiniz çıkarsa sıvı alamazsanız bi doktora gidin serum takabiliyolar bazen
yasemincel65 Noyimommy muz yoğurt karıştırıp yedim, maden suyunu da düzenli tüketiyorum zaten ama iki gündür böyle rahatsızlık olunca korktum yaaaa
Aydan95 yasemincel65 ilk gebeligimde ogle bir sey olmadi diye hatirlamadim ama ihsal suyu vucutdaki cok etkiliyor. Yediginiz bir sey var mi? Balik gibi mesela. Supelendiginiz
Anneadayiozlem Serum harici zaten pek birşey yapamazlar benden kızıma hamileyken salgından etkilenmiştim aşırı ishal kusma vardı su kaybını önlemek amacıyla serum verdiler kendime geldim
yasemincel65 yagmurandrmk ayy teşekkür ederim 💚🫶 valla bilemiyorum ben de işte ne yiyeceğimi şaşırdım dediğiniz gibi katı yesem kabız oluyor yemesem bu sefer de böyle oluyor hayırlısıyla atlatsak şu gebeliği başka bir şey istemiyorum 🤗🤗. Ben ya yediğim bir şeyden böyle oldum bilemiyorum ya da doktor kramp için demir takviyesi vermişti bir haftadır kullanıyorum ondan da olmuş olabilir🥲🥲. Bebek hareketleri şükür ki var hissediyorum. Baş ağrım falan yok ama sadece karın ağrısı ve ishal. En iyisi ben ishale iyi gelecek şeyler tüketip bekliyim geçmezse doktora koşarım artık. ❤️😇
yagmurandrmk yasemincel65 demir ilacına yeni başladıysanız yan etki olarak ilk kullanım zamanında ishal yapıyor zaten perspektifi okudunuz mu belki de ondan kaynaklıdır karın ağrısı da zaten bağırsak hareketlerinden oluyor kabızlık ve ishalde.