Elfksogl Kızlar 3 gün önce beta vermiştim 8.67 çıkmıştı bugün 3 gün geçti 22.86 çıktı sizce artış nasıl şimdiden teşekkür ederim 🥹
myangelson Elfksogl güzel artış olmuş 2 gün sonra tekrar verin daha net anlaşılır olması için, duruma göre bir daha vermeye gerek yok
Elfksogl Zeynep-1999 zaten düzenli olarak 1 yıldır kullanıyorum kuzum ben takviye 2 yıldır beklediğim bir haber benim bebeğim olmuyordu son gittiğim doktorların hepsi tüp bebek dedi hatta şubatta tüp bebeğe başlayacaktık bu haberi aldım 🥹
Zeynep-1999 Elfksogl bana da bugün söyledi doktorum canım vinalac başladı bana önceden tedavide Proceive kullandık eşimle bu ay da rahim filmi olacaktı
Zeynep-1999 Elfksogl evet canım 5,42 çıktı doktorum gün aşırı ver dedi yarın yine akşam saatlerinde vereceğim bir yandan da gebelik testinden takip ediyorum koyulaşma var mı diye de bugün de dünkinin aynısı çıktı
derinasl Zeynep-1999 ya bende bugün betaya baktırdım aslında adetime 8 gün var 4 gün bi kahverengi lekelenmem olunca baktırayım dedim 5.96 çıktı doktorum adeti bekleyelim dedi ultrasonda gözükmedi acaba yükselirmiki benimkide
Zeynep-1999 Elfksogl aa aynı benimki gibi canım inşallah benimki de artış gösterir Canım peki bu testi yaptıktan sonra ki gün test yaptın mı onlar nasıldı