Busyusad Kızlar fetal DNA yaptırmak istiyorum doktorum broşür verdi ama kendimde araştırıp başka yerler varmı yada özel hastanede yapılıyor mu bir bakmak istiyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi
bkb35 Busyusad ben doktorun verdiği broşürdekine yaptırmıştım İzmir’de aynı markayı öneriyorlar sanırım. Size hangisini verdiler
ghostty Busyusad ben genoksa yaptırdım. Bana da doktorum iki yer önermişti. Zaten aklımda o firma vardı.
serapbttl Busyusad merhabalar İzmir içinde devlette yok yapan yer özel hastanelerde yine firmalarla anlaşmalı kendi bünyelerinde yapan yok firmalarla görüşüp anlaşmak daha iyi oluyor maddi olarak hastaneler aracı ücretide koyuyor çünkü
aryaras Ben natera panoramada yaptırdım iki gün önce doktorumun tavsiyesiyle. Sonuçları bekliyorum bakalım
kbrabilgiinn Ben Alsancakta İzmir genetik var oraya yaptırdım yaklaşık 1 ay önce canım çokta memnun kaldım ilgi alakalarından ve bilgi paylaşımlarından
ezo6697 kbrabilgiinn kaç günde çıktı ve kaç paraya yaptırdın canım bende oraya yaptırmayı düşünüyorum
kbrabilgiinn ezo6697 Paket paket satılıyor canım sağlıksal açıdan baktıracağın paket en son 15 bin civarıydı, ben ekstra saç rengi göz rengi vs olam bi paket daha var onuda yaptırdım 22 ödemiştik
irmairma Busyusad natera panaromaya yaptırmıştım doktorum vermişti adını, çok memnun kaldım çok ilgililerdi