haticeakalin bende hem normal besik var hem park yatak var ikisini soyle karsilastirabilirim besik daha kucuk ve odadan odaya rahat tasiniyor altinda tekerleri var kapilardanda gecebiliyor sallanmasi cok guzel ama gece kalkip besikten bebegi almak eziyet ve yattigim yerden bebegi goremiyorum yeni dogan bebegi surekli gormek istiyor insan uyurken surekli kalkip bakmak gerekiyor besik olunca birde besik kucuk yani 4-5 ay ancak yatar sonra sigmaz. Park yatak elele madre aldim 70*110 cm benim yatak genis oldugu icin buyuklugu beni rahatsiz etmedi baya konforlu duruyor yatagima sabitleniyor uyurken arada uyanip bebegide net sekilde gorebiliyorum emzirmek icin falanda yataktan kalkmama gerek kalmiyor 60 cm olanlardan alsaydim keske dedim ama onlar kapilardanda gecebiliyor benimki kapilardan gecmiyor hafif katlayip oyle tasimam gerekiyor ahsap besik hediye gelmisti park yatagi kendim aldim ailem baska sehirde yasiyor onlara giderken falanda bebegimin yatagiyla gidebilmek baya arti gibi geldi bana kurulumuda asiri kolay tek basima 5 dk da kurdum eger maddi olarak alabilirim zorlamaz beni derseniz kademeli besikler var kendi kendine sallanabiliyor hem anne yanida olabiliyor daha az yer kapliyor oyle bir seyde alabilirsiniz ben bebegimin odasini 1,5 yasinda falan ayirmayi dusunuyorum o yuzden cok pahali bir sey almak istemedim elele madrede ve diger tum park yataklarda sallama konusu biraz sorunmus ben sallayarak uyutmayi dusunmuyorum o yuzden tercih ettm