Fyzytt Yayagmur merhaba ben de 10 fün önce sipinal ile sezeryan oldum ve baş ağrım asla geçmiyor özellikle başımın sağ tarafı bazen kafam kopuyor zannediyorum acile gittim parol serum taktışar geçen gün biraz rahatladım ama sonra yine geldi 2 gündür yine ağrıyor ne yaptıysam geçmiyor siz nasılsınız şu an geçti mi tamamen sizin ne yaptılar hastanede? Araştırıyorum 10 15 gün sonra geçer yazıyor forumlarda ama bilemiyorum yaşam kalitemi etkiliyor bu durum kafamı yastığa bile zor koyuyorum zonkluyor sürekli
Yayagmur Fyzytt Merhaba umarim daha iyisinizdir buraya hic bakamamistim bebek hastalik yogunluktan 😔🙏🏻 ben nescafeyle gecirdim gunde 4-5 bardak ictim
Emanetimi_bekliyorum Fyzytt ben de de aynı durum oldu sürekli agrı bel tarafım çok agrıdı yürüyemiyordum çocuga bakamıyordum doktorlara gittim dogum kaynaklı dediler en son halk arasında kırıkçı çıkıkçı denen bir kadına gitti masaj kupa ile fayda gördüm kendime geldim Spinal malesef çok zor bilsem genel olurdum
Bezelye1 Yayagmur bende çektim sürekli hastaneye gidip serum yedim parol yapıldı hiçbir işe yaramadı en son en kuvvetli ağrı kesici neyse onu yapsınlar dedim eşime dikloron yaptılar şükür o iyi geldi geçmişti baş ağrım
Fyzytt Yayagmur merhaba, ben hastanedeyim maalesef akciğerime pıhtı attı tedavi görüyorum bir haftadır şiddetli baş ağrımla alakası var mıydı bilmiyorum ama başımda ağrıyordu baya o dönem şimdi düzeleceğim inşallah bakalım
Yayagmur Fyzytt cok cok gecmis olsunn cok uzuldum Allah bir an once sifa versin 😔 ben de 1 gece hastanede yattim bas agrisi nedeniyle sonrasinda eve geldim tekrarladi nescafe ictim bardak bardak simdilik iyi sayilirim arada oluyor hafid ama ☹️ Allah yardimciniz olsun 🙏🏻 emin olun bu gunler gecmiycek gibi geliyor ama geciyor ben mi yasadim o gunleri dersniniz siz de umarim ☹️🙏🏻
Fyzytt Yayagmur Amin inşallah öyle olmasını diliyorum hayırlısıyla doğduğunda bebeğim de bir süre yoğun bakımda kaldı tam o çıktı derken bu sefer ben hastanedeyim doğum yapalı 23 gün oldu ama bebeğimle kavuşamadık henüz maalesef Allah başka ayrılık vermesin geçnsin gitsin hayırlısıyla diyorum ben de inşallah 🙏🏻🌸
Fyzytt Yayagmur Hayır vermediler çoğu kişiye de verilmiyormuş zaten olacağı varmış demek ki diyorum Allah beterinden saklasın🤦♀️
anneyimben08 Yayagmur cok gecmis olsun ♥️ Daha çok kafein yuksek olani oneriyorlar ben hep sek kahve icmistim sert olarak onun icin hoc bas agrisi yasamadim aynisini kuzenime yaptik ondada olmadi 3u1 arada olanlar sutlu oyle kafein yuksek degil
Yayagmur anneyimben08 anneyimben08 arkadaslarimin (sezeryan dogum yapan) ve akrabamiz ebe tavsiyesiyle nescafe tukettim 3u 1 arada inanin gecirdi
elaefem Yayagmur bende spinal anestezi ile sezeryan oldum hiç öyle baş ağrısı felan yaşamadım çok çok iyiydim şükürler olsun.galiba o baş ağrısı tamamen anestezi uzmanının işlemi doğru yapması ile alakalı bi durummuş.
Yayagmur elaefem olabilir ama sezeryan olan arkadslsrimin hepsi nescafe icmisler ben bunu daha sonra ogrendim 🥹
anneyimben08 Yayagmur demekki bunyeyle alakali bize ilk iste hemsire dedigi icin oyle ogrendik gibi oldu ama dedigim givi bunyeyle alakali mesala bende 5 senedir bel agrisi kaldi ama her sabah tutuk kalkarim 🫤
Rabiafa İkizler cuma günü spinal olacak, geneli önermedi doktor ilkine geçme riski varken senin 2 tane 2. Sine kesin geçer diye… şimdi bu yazılanları okuyunca bir parça korktum insallah herhangi bi sıkıntı olmaz
lale_lale Nurrrr22 3 defa sezaryen oldum. Sonuçta bi ameliyat geçiriyorsun vücudun hasar alıyor. Sana tek tavsiyem bol bol yürü evet çok acıyor doğrulamıyorsun bile ama yürüdükçe iyileşiyorsun sadece. Çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsın inşallah ❤️
atesvesu zetabloom dümdüz yatsanda kalkınca o ağrı yine başlıyor ben iki sezeryanda da çektim bu baş ağrısını en iyisi genel diye düşünüyorum