sevda65 Merhaba! Bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım ve son iki gündür çizgim oldukça koyu, Sizlerde böyle oldu mu? İlk kullanımda hamile kalan var mı?
busu1 sevda65 catlamayi gördükten sonra ilişkiye giriniz tutabilir de tutmayabilir de Rabbim nasip etsin
busu1 sevda65 Silik gördükten sonrası önemli catlamis demek oluyor silik olunca onu görünce ilk 2 akşam yapın sonrası gün aşırı 1 hafta, 1 haftadan sonrası diğer günler size kalmış🙏🏻
sevda65 busu1 Resimde gordugun bu 3 gunun bugünlü test cizgisi kontrol çizgisinden koyu https://mutluresim.com/images/2025/12/06/X5S9gX.jpe 
busu1 sevda65 Evet pik olmusss Suan yumurtanız zirve büyüklükte henüz catlamadi o koyu olan silik olunca 48 saat içinde catlayacak yani silik gördükten sonra 2 3 günü güzel degerlendirin🙏🏻
sevda65 busu1 teşekkür ederim canım ilk defa bir ovulasyon testi kulaniyorum benim sadece bir tane yumurtalik tupum var doktordz bana 5-6 haftalikken gelmen lazim dedi hamilelik testini nezaman yapim
busu1 sevda65 Silik olduktan 10 15 gün arasında yapabilirsin kuzum ben çok kullandım bundan asilama da oldum yumurta takibiyle uğraşıyorum 2 senedir bende Pcos var diye testten verim alamadım asilama ile kaldım çok şükür
sevda65 busu1 Canim senin sosyal medyan varmi orda bu konu konusalim ben disgebelik gecirdim bi kac korkum var maalesef
busu1 sevda65 Korkma kuzum iyi düşün iyi olsun hep aynısı olacak değil benim de kuretaj geçti başımdan bilirim o psikolojiyi😕🤍
sevda65 Annemde cok kurtaj oldu bendede olur diye korku var rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah
busu1 Miracle_1 Önemli olan silik olduğu gün pik olan gün yumurtan yeterli büyüklükte demek ama silik olduktan sonra 48 saat içinde catlayacak 🙏🏻
Miracle_1 busu1 bildiğim şeyleri de unuttum şimdi okuyunca 😊 pik günü üç gün üst üste değerlendirin derler hep sizin farklı görüşünüz var
busu1 Miracle_1 2 kere asilama oldum cumartesi catlatma vurdum pazartesi aşılamaya alındım yaklaşık 36 saat sonrası isteniyor yumurta o vakitlerde catlayacagi için yani elinizdeki teste göre o an test yapsam silik çıkmış olacak bu benim bildiğim koyuyken zirve boyda demek sonuçta silik olunca sa catladi oluyor catlama olduktan sonra gebelik olustuguna göre mantıklısı bu bence🫠 yine kendi bildiğinizi yapın ama bana kalırsa silik gördükten sonra iliski olmali
Miracle_1 busu1 yok bende öğrenmeye çalışıyorum teşekkür ederim dikkate alacağım inşallah günaşırı değerlendirmeye çalışacağım ilk gebelik olacağı için tecrübem yok malesef 😊
busu1 Miracle_1 Rabbim nasip etsin inşallah Instagram da birgebeningunlugune falan da bakın güzel bilgiler paylaşıyorlar benim bildiğim bu siz yine de araştırın🫠