Bereninannesi Bilenler bilir 14 kasımda düşük yapıp 15 kasımda kürtaj olmuştum hala adet olmadım yaşadığım bu durum adet düzensizliği yapar mı kızlar? Bilginiz var mı? Tecrübeli annelerimi yoruma bekliyorum
PapatiA Bereninannesi ben hemen öbür ay normal adet olmuştum ama bir doktora bu yorumu gördüm cevabı 3 ay bekleyin gelmez yada düzene binmezse doktora çıkın yazmıştı
sutlukahve_ Bereninannesi şuan olmamanız çok normal ben 40 gün sonra olmuştum zaten ortalama o sürede oluyor
PapatiA Bereninannesi rica ederimmm her vücut aynı olmuyo gelmezse yada az gelır çok gelır kafana takma duzelır zaten
Bereninannesi PapatiA adet olmamayı kafaya takmıyorum hatta diyorum keşke olmasam ve belirtilerim olsa ama yok maalesef bunu kafaya takıyorum çok istiyorum bebeğim olsun😔
PapatiA Bereninannesi bebek için 6 ay bekle canım birde yaptırmıyorsan bır kere hacamat yaptır için temızlensın
Bereninannesi PapatiA teşekkür ederim canım güzel önerin için ama hacamatı eşim yaptırdı nasıl bişey gördüm valla cesaretim yok
Busranur_mnts Bereninannesi ben kendiliğinden düşü ysptım kürtaj falan olmadı tam 1 Ay sonra adet oldum ama yoğun olmadı az az oldum sizin daha zamanınız var sağlıkla gebelik de olur inşallah 💖
Bereninannesi Busranur_mnts benim de kendiliğinden düştü aslında içerde az bi parça kalmış o yüzden kürtaj yaptı doktor inşallah ikimiz de sağlıkla tekrar gebe kalırız🤲
Brcmmm Bende Ekim ayında düşük yaptım 42 gün olacak bende hala regli olmadım. Ne zaman gelecek düzene girecek diye düşün düşün stres yaptım maalesef
Bereninannesi Brcmmm ben aslında düzene girmesinden ziyade kaybımdan ötürü stresliyim gebe kalmak istiyorum hayırlısı olsun
PapatiA Bereninannesi ben 3 ayda bı yaptırırım hiç biseyi yok bi kere yaptırsan ikinci ne zaman diye kendin sorarsın
140524ba Ben 6 Ekim’de kürtaj oldum 23 Ekim’de tekrar regl oldum şuan 7+2 hamileyim darısı size olsun inşallah ama düşükten sonra çabuk hamile kalınıyor rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah ❤️
Bereninannesi 140524ba Allah razı olsun canım inşallah çok çabuk hamile kalmışsın maşallah folik asit kullandın mı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu 🤲
140524ba Bereninannesi amin cnm Allah razı olsun evet folik asit hiç bırakmadım doktor depolar boşalmıştır diye devam ettirdi bide d vitamini kullandım