Serap_krtk canannnblbll bebeğiniz emzirdikten sonra kalan sütü sağmak için etkili mi gücü yeterli mi acaba, bende sırf bu yüzden giyilebilir almaktan vazgeçtim kalan sütü sağmaz diye
canannnblbll Serap_krtk kalan sütü tamamen boşaltamıyor bence, çünkü emzirdikten sonra 20 dakika boyunca sağmama rağmen göğüsümü sıktığımda hala fışkırır gibi süt geliyordu
juli_naz PapatiA ben az paraya bir uyduruk otomatik almıştım bugün Philips AVENT in manuelini sipariş ettim
PapatiA juli_naz ya bende de markasını bilmiyorum ama manuel vardı kendin yaptığın için zaten acı sancı dikiş ugrasamamıştım otomatik var dediler ondan bi araştırmak istedim
MelisSezen Şu başlıktakileri okuyup karar verebilen var mı Allah aşkına herkes farklı bir şey söylemiş 😅 sadece kullananlar kullandıkları markanın artılarını eksilerini yazsalar daha faydalı olur bence
Beyzanurgg Tombiks evet işimi gördü benim. İlk ay kullandım kısa süre, daha sonra meme reddi olunca 3 aylıkken falan kullandım hala çalışıyor çekimini beğeniyorum ben. Sadece priz başında olmanız gerekiyor. Ama ben yola çıkarken falan powerbankle kullanmıştım
Kubraainci PapatiA evet e bebekte 3500 aldım 1 tanesini ama denedim taktım göğüsüme 8 kademe aşırı iyi vakumluyor süt bile gelmişti😄😄
HaticeArCi PapatiA belirsiz henüz ama 14 ocağa kadar yolu var. Benim hissettiğim 1 2 haftaya inşallah 🥹
PapatiA @“Herseydenbiktim”# senın dediğin o markaların çoğunu hiç duymadım inş bilen yardımcı olcak biri görür 😀😀
Ladyss PapatiA lansinoh elektrikli kullandım memnun kaldım çokça. Bebebao nun eller serbest ini almıştım memnun kalmadım ondan.
melikelina Herseydenbiktim youha gen 2 modeline bakın mutlaka ilkim bostancıdan görmüştüm bende onu almayı planlıyorum
Herseydenbiktim melikelina Ay gerçekten mi o da aklımı çok karistirdi dün iyice baktım lansinoh yerine onu alabilirim teşekkür ederim 💖💖💖