elifcavusoglu Merhaba arkadaşlar , Ayşegül Özel veya Ebru Alıcı’da detaylı ultrason yaptıran varmı yazarmısınız rica ediyorum.. Fiyatları nasıl? Doktorun yaklaşımı renkli gösteriliyomu renkli çıktı veriyolarmı? Eş içeri alınıyomu? Video çekmek serbest mi????
momyflow elifcavusoglu cerrahpaşa murat dilmener hastanesi prof Ali benian varmış buradan duydum bende gidenler memnundu 2 bin küsur bi ücreti varmış ona gitmeyi düşünüyorum zamanı geldiğinde sizde bakabilirsiniz
meinbaby_ elifcavusoglu fiyatları 3000 diye duymuştum . Bende randevu arıyorum. Sizin ne zaman . Gittikten sonra yorumunuzu yazarsanız sevinirim memnun kalacak mısnı
Sonek elifcavusoglu detaylı ultrasonumu ayşegül hoca yaptı daha sonra takip için perinatolojiye devam ettiğim için ebru hocaya gittim. İkiside bebeğimç detaylıca inceledi. Gayet ilgililerdi. Benim sigortam yoktu o yüzden 3070 ödemiştim. Sigortanız varsa 2000 gibi bir fiyatı var. Her sorunuza detaylı cevap veriyorlar. İki muayenede de eşim içeri girebildi. Cerrahpaşada öğretim üyesinden randevu alırsanız eşler içeri girebiliyor.
Sonek elifcavusoglu video çekmek bizim aklımıza gelmedi heyecandan ama izin verirler diye düşünüyorum. Renkli ebru hoca görmeye çalıştı ama yüzünü tam göremedik. Ama renkli çıktı vermiyorlar.
elifcavusoglu Arkadaşlar görenler burda yaptıranlar varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum az bi zamanım kaldı detaylı için lütfenn🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
elifcavusoglu meinbaby_ benimde zamanım geldi 1 hafta sonra gitmem lazım en gec çok yorum bulamadım ayşegül hanım için video fotoğraf çekimine izin vermiyo demişler o kafamı karıştırdı
meinbaby_ elifcavusoglu bende orası bide esenyurtta Altan Cebeci var ikisi arasında kaldım . Altan Cebeci’den çok memnun giden ama fiyatı 6000
momygizz Sonek kaç dakika sürdü ve ne kadar verdiniz acaba? Ebru hanım aynı zamanda dış peritanolog özelde yaptırmak istedim 5500dediler bide tabi ultrason farkı va mı acaba onuda bilmiyorum
elifcavusoglu Sonek anladımm sanırım e nabıza renkli ve renksiz olarak fotoğraf yüklüyorlarmış öyle demişlerdi
Sonek momygizz muayenesine 3070 vermiştim sanırım ama sigortam yoktu. Sigorta olunca 2000 civarı bir fiyatı var. Bütün organlarına bakıyor. Gayet detaylı anlatıyor. Tam hatırlamıyorum ama 30 dakikadan fazla sürmüştü. Ben ayşegül özele yaptırmıştım. Ama sonrasında ebru hocaya da gittim. İkisi de gayet ilgiliydi. Eşimde girmişti. Sadece renkli ultrason çıktısı vermiyor.