nurseluguden bende de aşırı koku hassasiyeti, mide bulantısı, baş dönmesi, kasık ağrısı kramplar var adetim 15inde 3 gün önce test yaptım çıkmadı adet günümü bekliyorum ama bu kadar belirtiye rağmen nasıl olur bilemiyorum
wqz gunes111 Göğüslerimde hassasiyet vardı ama ayrıca damarlar çok belirgin olmuştu göğüslerim de ordan anladım direkt sancılar regl ile aynı olabiliyor test yaptım negatif çıktı 1 hafta sonra tekrar yaptım pozitif çıktı
smyyy95 Kızlar bana yardımcı olabilir misiniz benim en son adet tarihim 30 ekimdi sonra 29 kasımda adet oldum 3 gün sürdü sonra bittikten sonra eklemlerim ve belim çok ağrıyor bende test yaptım çok silik çıktı sizce böyle bir şey mümkünmü
Ladyss gunes111 bulantı oldu bir kez. Sonra çay kahveden tiksindim bir de regl olacak gibi ağrım vardı ama şişkinliğim yoktu
kusay1811 minecikk bizde de aynı şey olmuştu 8 kasım 2022 düğün 10 u evlendik 21 i ağır bir idrar enfeskiyonu geçirdim doktora gittiğimde ilaç verebilmek için beta istedi hamile olduğumu öğrendim 11 günlük evli ve hamileydim 😂ama sonra kalbi durdu
Melooom0203 rvsss peki benım bat 17 aynı ağrı bende de var belim karnım öyle şiddetli değil ama adet olucakmıskm gibi oluyor bide ara ara ani harekette kramp giriyor kasığıma girip çıkması bir oluyor 17 bat üç gündür bu belirtiler var bu kadsr erken olması normalmı yanı eğer tuttuysa hemen mi oluyor
rvsss Melooom0203 ben 7-8 ay bebek bekledim ilk denemede tutar sanmıştım adetime 1 hafta kala başladı kasık ağrım sivilcelenme oldu hatta sinir stres resmen regl belirtileri yaşadım bu ayda tutmadı demekki diyip test bile yapmadım eşime de regl olcam bu ayda olmadı diye söylemiştim baya inandım regl olacağıma baktım reglim gecikiyor test yaptım pozitifti inanamamıştım test bozuk sanmıştım beşinci testte ikna oldum gebe kaldığıma😅😅
Ezgi58 gunes111 benim de belirti sayılabilecek birkaç şey oldu ama sonradan anladım hamilelikten olduğunu. Mesela gaz. Allah’ım patlayacaktım karnım davul gibi oldu, afedersin tuvalete zor yetişiyordum günlerdir gitmemiş gibi. Başka da hiçbir şey olmadı. Belki 1 belki 2 defa koku hassasiyetim oldu buzdolabı çöp s*gara falan rahatsız etti. Sonrasında burnum şişti ne koku alabiliyorum ne nefes. Bir de uyuyamıyorum ilk günden beri. 3 4 saat uyusam kâr diyorum 🤭
bsraersnn Benim sancım var bu iki gündür arttı bel ağrısı vs bugün regl günüm hala olmadım gebe olabilir miyim ? 4 gün kala erken gebelik testi yaptım cikmadi suanda da yapmak istemedim cikmazssa hevesim kırılmasın diye 🥺🥺🥺
kusay1811 rabia7106 yaptım bi şey çıkmadı ya ama adette olmadım olmazsam yarın kan verecem belki de testte görünmüyordur
minecikk kusay1811 bende 4 tane awox testi yaptım en üstteki 4 gün önceye ait en alttaki 10 dakika önce yaptım bugün adet günümdü bu testlerde yanılma oranı nedir acaba 4 testte pozitif duruyor yarın sağlık ocağına gidecem