babymom2026 gunes111 Beyaz kremsi akıntı göğüs hassasiyeti en erken bunlar vardı hemen test yapmadım ama bekledim biraz sonra göz kararması baş dönmesi eklenince yapmaya karar verdim
balbocegii gunes111 göğüs ağrısı birde kasıklarda Ağrı vardı adetime 2,3 gün kala test yaptım çıktı 4,5 aylık hamileyim
dilos178 gunes111 herkesde farkli oluyor, benim adetten 10 gün önce gögüslerim agrir mesela, bu ayda öyle oldu. Son 3-4 gündür basim sabahdan aksama kadar catladi resmen. Migdem yanmaya basladi bide asiri gaz problemi kabizlik. Sonuc positiv 🌸
ravenna Kimyasal geçirdim üç kez onlarda anlamıştım ilk belirti direk göğüs hassasiyetiydi. Adete daha 7gün varken acıyordu normalde adete 3 gün kala acırdı çok erken başlamıştı. Şuan hamileyim 7 haftalık hiç bir erken belirti yaşamadım âdetim yaklaştı ama gögüs ağrım resmen sıfırdı. Adetim 4 gün geçti test yaptım dedim çıkmaz zaten o gün bile hala göğüslerim ağrımıyordu. Hiç bir belirtim yoktu Her gebelikte değişiyor bence
mavisrabis ravenna bende 6 haftalıgim hic degismeyen beni birakmayan göğüs hassasiyetim var sizin akisinize diğer belirtiler gelip gidiyor ama göğüsler aşırı narin🤭🤭
buse76 gunes111 bildiğin regl belirtileri ile aynı 3.4 5 haftalarda sürekli adet ağrısı yaşadım 5. Den sonra bulantı geliyordu ara ara 7 de yoğunlaştı
rvsss gunes111 kasık ağrısı en belirgin belirti bence sürekli regl olcakmıs gibi bir Histi regl beklerken gebelik öğrenmistim
Melooom0203 rvsss peki benım bat 17 aynı ağrı bende de var belim karnım öyle şiddetli değil ama adet olucakmıskm gibi oluyor bide ara ara ani harekette kramp giriyor kasığıma girip çıkması bir oluyor 17 bat üç gündür bu belirtiler var bu kadsr erken olması normalmı yanı eğer tuttuysa hemen mi oluyor
fatmanur3824 minecikk gerçekten mi çok şaşırdım o zaman evlendiniz direkt yumurtlama gününe denk geldi hayırlı olsun😂
minecikk fatmanur3824 evet 21 Kasımda evlendim ama ilk gecemizi 22 kasımda yaşadık bu da yumurtalama dönemine denk geliyordu eğer hamileysem doktorların hesaplamaları son adet gününün ilk günü benim düğünden önce 😄😄😄