gunes111 Kızlar en erken belirtilerinizde bunlar varmıydı belimde Çok ağrı var be çok gaz yapıyorum bunlar ekme belirtilerimi
semsem150 gunes111 benimki belirtiden sayılır mı bilmiyorum sabah yediğim bi börek ağır gelmişti midem bulandı ve tansiyonum oynadı 2 gün ateş bastı. Bir kaç gün sonrasında hamile olduğumu öğrendim
rvsss gunes111 kasık ağrısı en belirgin belirti bence sürekli regl olcakmıs gibi bir Histi regl beklerken gebelik öğrenmistim
minecikk Benim adetime 3 gün var belirtiler sadece adet belirtileri gibi çok sancım var ama yine de bugün test yapmak istedim awox silik şekilde çıktı buraya yüklenmiyor
gulluylmz minecikk Benim belirtilerim de sizinkiyle aynıydı kasık ve göğüs ağrısı o yüzden adet olucam sanmıştım. Şu an 28 haftalık hamileyim🥰
minecikk tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii düğünüm 21 Kasımdı bu kadar erken olması herkesi şaşırtır zaten olmasada sıkıntı yok yani 😄
fatmanur3824 minecikk gerçekten mi çok şaşırdım o zaman evlendiniz direkt yumurtlama gününe denk geldi hayırlı olsun😂
Elfidanur minecikk yanı normal duzensızlesır ılk bır kaç ay sürmüştü bende de duzene girmesi ama bu ılk aydan gebe kalmayacağın anlamına gelmez🥰oladabılırsın
Elisa0110 minecikk giriş de sol üstte üç çizgi var oraya basın resim yükle kısmından yükleyeceğim resmi seçin ve yükle diyin daha sonra orda kopyala yazar ona basın ve gelip buraya yapıştırın
Elisa0110 minecikk bence hamilesiniz hayırlı olsun sabah ilk idrarla Bi daha deneyebilirsiniz isterseniz ya da en iyisi kan vermek
ayseduley minecikk bana sorarsan bebektir cunku benimkide oyle cikmisgi yinede sizi yanitmak istemem pazartesi bi kan ver bence🤗
minecikk Cyd7 bende adetimin geçmesini bekleyip sonra mı doktora gitsem acaba belki testte hata vardır
Cyd7 minecikk tekrarlayınca daha kesin sonuç alırsınız bence arkadaşım da ben de awoksla öğrendik hamileliğimizi