tosten monica50 eğer rutin başlanıldıysa OCEAN microfer damla yeterli gelecektir. 9 kg bir bebek için 1 damla 1 mg demir içerir Koruyucu olarak kg başına 1 mg demir öneririz o da 9 damla yaklaşık olarak 0,5 ml tekabül eder doğru şekilde kullanıyorsunuz sabah yemekten 1 saat önce vermeniz faydalı olacaktır.
tosten greybrde möllers omega epa ve dha oranı , şekli olarak çok beğendiğim bir markadır. Ama eğer mide bulantısı yaşanıyorsa aromalarına odaklanabilirsiniz çocuğunu sevdiği bir aroma varsa değerlendirebilirsiniz Portakal- dynavit kids balık yağı Limon- youplus kids omega-3 şurup Tuttu frutti- kiperin kids balık yağı Çiğneme tableti şeklinde kullanabilirseniz OCEAN gummy çocuklar çok sever🌸 Möllerse şans vermenizi öneririm öğün arasında kullandırarak bulantıyı aza indirebilirsiniz
tosten greybrde D3K2 form emilimi en yüksek form aslında yükselmemesine şaşırdım doğrusu ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Eğer değerler yükselmiyorsa ampul ıv form verebilir doktorunuza danışmayı unutmayın ☺️
iyiliktozu tosten merhaba güzel anne. Şuan ilaç gibi geldi bu mesajın. Doktorum yurtdışına gitmiş ulaşamadım çünkü.Sürekli yatan 28h. riskli gebeyim. Doğumdan önce belimde asla geçmeyen uyutamayan oturtmayan fıtık ağrısı gibi bir ağrı olmuştu. Doktor sirdalut 2 mg yazmıştı iyi gelmişti. Maalesef şimdi yine aynı ağrı başladı ve yatamıyorum resmen. İlacı sanırm şuan kullanamam. Eczacı olarak tavsiyeniz var mı? Ocean mag kullanıyorum 2 doza çıkarabilir miyim? Belki iyi gelir.
tosten iyiliktozu riskli gebelik olduğu için doktor dışında ekstra bir ilaç öneremeyiz ama magnezyum dozunuzu sabah akşam alabilirsiniz 🫶🏻
iyiliktozu tosten çok teşekkür ederim🙏🏻♥️, aşırı faydalı bir post oldu bu.Doktorum da döndü, o da 2 doz alabileceğimi söyledi. İshal olursan azalt dedi. Ama ben demir ilacı sebebiyle genelde ishalim zaten, ayrımını yapabilirim umarım 🥹.
gizarden tosten merhaba doktorum nates multivitamin verdi onunla birlikteye d vitamini verdi 2 binlik. Bugün ilacım bitti eczanede nates yoktu ocean mummy aldım ondaki d vitamini natese göre daha yüksek. Bu durmda d vitaminini kullanmalı mıyım sizcr ?
tosten gizarden OCEAN mummy günlük ihtiyacınızı karşılar eğer bir eksikliğiniz yoksa mummy yeterli gelecektir.
tosten Simsimsem içerik olarak golden goat ve hipp anne sütüne en yakın görüş olarak biliriz. Hazırlanma aşamaları içerik olarak iki beğendiğim markadır. Tabiki anne sütü bebeğin ihtiyacına göre şekillendiği için %100 yerini tutamıyor. Bazı durumlarda bebeğin durumuna göre farklı mamalara geçiş yapılabilir. Her bebekte aynı sonuç alınamıyor kimisine gaz yapabilir, kabızlık sorunu yaşayabilir, Reflü oluşturabilir. Mamayla bebeği izlemek en doğru sonucu verir ☺️
140524ba Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim böyle faydalı post açtığınız için bende çok meşhur olan Golden goat mamayı soracağım gerçekten mama kategorisinde en temiz içerikli ve faydalı olan o markamı 🥰💐
tosten 140524ba evet golden goat keçi sütünden (anne sütüne en yakın süt olarak bilinir) , uygun koşullarda hazırlanan kaliteli bir mama piyasadaki mamalara göre anne sütüne en yakın olarak tanımlanır
bilgedenizokaribal tosten ben pişik kremi, nemlendirici, şampuan, deterjan gibi ürünlerde marka önerilerinizi merak ediyorum. Temiz içerikli, bebek için en güvenilir olan ürünleri uzman gözüyle tavsiye ederseniz çok memnun olurum
tosten bilgedenizokaribal pişik kremi bephanthol pişik kreminden şaşmam. Kız bebekler için hem saç uzatan hem gürleştiren pureseed markasına bakmanızı öneririm Ecowellde içerik olarak güvenilir bir marka Duş sonrası için ben dermokozmetik öneririm Bioderma atoderm creme ultra isteklerinizi büyük ölçüde karşılar yağ olarak da Bioderma abcderm (yenidoğan serisinden) bebek yağı öneririm doğal yağlar içerir ve dermotolojik olarak onaylıdır. Deterjan olarak da sivenonun parfümsüz deterjanını kullanıp ekstra durulama yapmanızda fayda var 🌸