habibea123 Ben açıkçası kendimi direk çiftli odada kalıcam diye hazırlamıştım hep öyle dedim kendi kendime tekli odaya düşsem oda şansıma olurdu ama zaten 1 gün sonra cıkıyorsuz normal doğumdan sonra, perdemi cekip mis gibi kaldım sabah erkenden gtti zaten yandaki kişiler ben sorun etmedim yani. Ziyaretçi olacakta 1 buçuk saatlik Ziyaretçi hakkın var dediler bana istersen babası gelip 1 saat görür kalan yarım saatlik hakkında mesela teyzesi vs varsa görür yada 1 buçuk saati sadece babası görerek kullanırsınız zaten sancı odasında göremiyor babası odanıza gecince geliyor ancak, odanıza gecmenizde oda durumuna bağlı ben biraz kalmıştım sancı odasında hemen odama geçmedim. doktorumdan memnundum ismi gizem şirin di dikişlerimi vs de o attı kibar tatlı bi doktordu. Normal doğuma hazırlık yapmak lazım tabi bol hareket özellikle son haftalarda düzenli yürüyüş en önemli ve en etkilisi o benim açılmam zordu yoksa çatala geçince doğumum 20 dk kadar sürdü başka sormak istediğiniz bisey olrsa sorabilirsiniz hiç önemli değil benimde kafamda cok soru işareti vardı sürekli o hastaneyle ilgili postlar bulur okurdum tedirginsiniz anlıyorum sizi inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız herşey gönlünüzce olsun 🙏🏻🌸