aysegulluyar Hayırlı geceler kızlar 4+4 olarak gebe gorunuyorum çarşamba günü kan tahlili verdim beta 275 çıktı bugün akşam bir daha acilden verdim 420 çıktı sizce nasıl gidiyor normal mi düşük mü bilemedim
elfdokan aysegulluyar reglime bir gün kala kan vermiştim 228 çıkmıştı değerin gayet iyi gönlünü ferah tut şimdi 11 haftalık gebeyim
pinarersu aysegulluyar bence gayet iyi ben reglime bir hafta kala 38 ile öğrendim 🤣 sizlerin üç basamaklı sayılarının yanında benimki çok komik geliyor 😅
aysegulluyar Melike3506 biri sağlık ocağı biri acilde sağlık ocağındaki doktor değer biraz düşük dedi aslında 4+2 deydi baktığında daha sonra 48 saat sonra tekrar baktır 2 kati olması lazım dedi bence 2 kati oldu ama yine de daha bi yuksek beklemiştim
Melike3506 aysegulluyar 48 saat arayla en az %60 artış olması lazım o yüzden değerin iyi aynı zamanda verdiğin yerler farklı, cihaz farklılığından dolayı da olabilir. Sen aynı yerde vermeye özen göster
aysegulluyar yaseminn1234 bu kişiden kişiye mi değişiyor her bünye farklı mı acaba yoksa bi sorun olduğu için mi böyle oluyor bilginiz var mi
Melike3506 aysegulluyar endişe etmeniz gereken bir durum yoktur herkesin gebeliği farklıdır. Beta değeri aynı haftada herkes de aynı olcak diye bir şey yok önemli olan 48 saatte bir en az %60 artmış olması gerekiyor, kendi gebeliğinizi başkalarıyla karşılaştırmayın 😊
aysegulluyar Melike3506 haftaya perşembe randevum var kese oluşmuşmu diye baktırmam söylendi napiyim tekrar kan tahlili vereyim mi bekleyim mi o günü
Melike3506 aysegulluyar evet perşembe kese görünür büyük ihtimal, kan vermek sizi stresse sokmuyorsa bence bir kere daha kan verin daha sonra muayeneye gidersiniz
aysegulluyar Melike3506 teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek gerçekten zor
aysegulluyar Melike3506 yükseldiğini görmek mutlu ediyor tek sıkıntı kan tahlili çıkana kadar sürekli çıktı mı diye başında beklemek oluyor
Melike3506 aysegulluyar o zaman bir kere daha kan verin pazar günü yine verdiğiniz yerin acilinden yine artış olursa perşembe günü muayeneyi beklersiniz
aysegulluyar pinarersu bu bebisler daha oluşmadan bile ne kadar strese sokuyor bizleri ya 😄 herkesin kendine ozelmis sanırım onu öğrendim
pinarersu aysegulluyar aynen öyle. Hemşire de şey dedi hatta daha bebek oluşmadan geliyor artık anneler dayanamıyor dedi 🤣