nesivar Suleaydogan1 2.hamieliğim 14 haftada cıktı göbüşüm ama zayıfı yani normalde kilolu değilim belli oluyor. 165 55 kiloydum su an 56,5
Aysetuzlu 1oglanannesi Benımde dün sabah bi uyandım karnım beli olmuş böyle şaşırdım bir günde nasıl böyle çıktı diye 😂
1oglanannesi Aysetuzlu öyle oluyo yaa😅bende ilk oglimda sasirmisdim fotosunuda cekmisdim hatta duruyo hala 😅
Havin49_ Suleaydogan1 bismillah benim ikiz olmasına rağmen 18 haftadan sonra çıktı bazı insnalr negatif enerji den başka bişey değiller bide benim ikinci gebelik ilk gebeliğimde 7 aylık karnım çıktı
Asteriaa Suleaydogan1 göbeğim okadar büyük ki gören ikizmi diye soruyo😪 tam 16.haftadan sonra belliydi karnım
melaly Benim kendi göbeğim var o yüzden belli olmuyor.7.8 aylıkken bile ben uçağa bincek olsam anlaşılmazdı söylemedende binerdim .
esrashnn01 Suleaydogan1 ilk gebeliğimde 6. Aya kadar göbeğim belli belirsizdi ama ikinci gebeliğimde karnım hemen belirginleşmeye başladı şu an 18 haftalık karnım baya belli oluyor
prensesannesi246 Suleaydogan1 kızımda 9 aylık hamileyken bile 5-6 aylık gibiydi şimdi 9 haftalığım ve karnım baya baya belli 😂 zaten doğumdan göbeğim kalmıştı onla birleşti😂
pozitifanne06 Suleaydogan1 30 haftalık hamileyim hamile olduğum disardan anlasilmiyor 😂 ilk aylarda bi çıktı ama şişkinlikmiş meğer sonradan gidiverdi. 2. Hamileliğim bi de
ece00008 Kızlar aranızda en erken belli olan benim galiba 😄 12+2 yim her gören anlıyor karnım var yani 😻