Kbr-33 Haberlerde doğum izninin 2026 nın ilk aylarında artacağı gündemde, bende pazartesi zorunlu iznime ayrılıyorum 37. Hafta. Bu kanun çıksa sizce yararlanabilir miyim artmasından?
gunesimekardes Kbr-33 insallah artar insallah herkes yararlanir. Benim 31 aralikta 32. Hafta doluyor ama sirf uzarsa diye yil basini bekleyecegim. 33. Hafta da da izne cikilabiliyor mu nasil oluyor? Ilkinde 37 ye kadar calismistim bu sefer kjzkmla vakit gecirmek istiyorum 37ye kadar beklemek istemiyorum
goksevcen bende aynı durumdayım salı günü 37 hafta olacak izne ayrılıcam, 10 günle bu izni kaçırmayız umarım :(
Kbr-33 gunesimekardes evet 32. Haftada çalışır raporu alıp 33. Haftada çalışamaz raporu alarak bozdurabilirsin
gunesimekardes Kbr-33 tesekkuler. Aslinda 32+ 3 4 5 gibi de calisamaz raporu aliniyorsa beni kurtariyor ama oyle oluyor mu ilk gun mu olmak zorunda
Kbr-33 gunesimekardes o kadarını bilmiyorum ama bence 32 den sonra ne zaman olursa fark etmez alınıyordur diye tahmin ediyorum sonuç olarak izne ayrıldığınız an sizin izninizden gidecek