Nzmmerve Ecrinimmm Ankara’daki bütün devlet kadın Doğum hastaneleri şehir hastanesi adı altında birleşti Mart ayından itibaren Zekai Tahir ve Zübeyde hanım oraya taşınacakmış
Nzmmerve seyma281015 oradaki çalışanlara sormuştum Mart Nisa’ndan sonra ikisi taşınacak diye söylediler
Ecrinimmm Peki özel hastahane nereyi önerirsiniz bir önceki dogumum cok zor oldugu in cok korluyorum 😥
Elwing6 Benden sizlere tavsiye. Cok arastirdim cok aradim doktor sonra medicanada bir doktora gittim sigorta yaptirdim.fakat en ufak deger yuksekliginde 2limde 3 brosuru elimize tutusturdular,dna testi onerdiler ..aglaya aglaya devlete gittim devletteki doktor bu sonucta hicbr sey yok dedi...tabi icimize dusen dustu bugun 6 bin uzerine 2.500 daha vererek testi isvece yolladik....simdi bir yandan burdaki yorumlara aldanip camur attigim devlet hastanesine gidiyorum ustelik cok daha iyi ilgilenildi(gercek manada ) ozelde kimse tansiyon olcmedi mesela devlette direk odada tansiyon olculdu vs...yani ozeller ticarethane bin pismanim tahlilleri devlette yaptirip ozelde doguma gitmedigim icin!
Ecrinimmm Elwing6 bende aynı sekilde yapmayı planlıyorum tahililleri devlette dogumu özelde yapmayı planlıyoum cünkü 7 yıl gecti üstünden 12 saat suni sancı cektim unutamadım yasadıgımı morelde rahatlıkta cok önemli 😒