tugbayildirimm Arkadaşlar 5+5 hamileyim. Bulantılar ne zaman başlıyor bende hala birşey yok. Bazen sabahları mide bulantım oluyor 😌
Fatmanur_0416 tugbayildirimm valla benim 6 da başladı 14.haftaya kadar devam etti çok berbattı çoğu sefer aç uyuduğum oldu inşallah senin o kadar kötü olmaz 🌸 tadını çıkar derim 😂
Nur1290 tugbayildirimm yokken tadını çıkar boş ver bekleme Benim de 6 da başladı 13 de bitti tamamen çok zordu
lena36_ Yokken tadıni çıkar bence 7. Haftada bir başlıyor 14. Hatta 15. Haftaya kadar öldürmüyor surunduruyo
endlesslove1 lena36_ 15. Haftada biterse şansına benim gibi doğuma kadar sürüp doğum anında hatta doğumundan sonraki güne kadar kusan da var
Elovee Her hamilelikte olacak diye birsey yok. Ilk hamileligimde 1 defa kusmadim ama şimdi 27haftayim gunde 2 defa kusuyirum mide yanmasindan
lena36_ endlesslove1 benim bitmişti ama ne çektim size anlatamam şimdi de sancılarım yüzünden çekiyorum kızımda çok surmemisti oğlumda da öyle ama bu öldürmedi ama süründürdu öyle diyeyim size
Noyimommy tugbayildirimm benimde bulantım olmadı çok şüükür sadece iki kez grip oldum o zaman oldu su bile içememiştim
momyflow tugbayildirimm benim 5.haftada başladı 11+1 olduk hala devam ediyor. İlk kızımda da 15-16.haftaya kadar sürmüştü. Her hamilelikte olmuyor boşver olmaması daha iyi🥲🥲
buse76 tugbayildirimm inşallah olmaz bulantı o kadar da güzel bişey değil 😂😂tadını çıkar rahat hamilelik kadar güzel bişey yok bence
Leylayaman tugbayildirimm ben de bekledim durdum ne zaman başlayacak diye bende olmadı bulantı 33+2deyim
endlesslove1 lena36_ hatta mide bulantınız gübnlerim nasıldı acaba diyorum hatırlamıyorum bile o derece
peroksizom tugbayildirimm ben 5.6. Haftalarda aşırı iyiydim 7 de bi başladı Allah düşmanıma vermesib İnşallah size olmaz