Mervezzz bsraersnn gebeliğe engel mi bilmiyorum ama gebelik istiyorsan yumurtlama günlerinde instagram da bir gebenin günlüğü sayfasındaki jeli kullanabilirsin
Deletedmom_8793 bsraersnn doktor Gökçen Erdoğan ürünleri var hem gebelik destekleyici hem kayganlastirici araştır istersen
Gzde_defne bsraersnn ben su bazlı kayganlaştırıcı ile hamile kaldım canm.ama çok az kullanıyordum bende 1 yıl vajinismus yaşadım eskiden çok sürüyordum miktarını çok azalttım sende azalta azalta kullan.
bsraersnn Gzde_defne aaaa dazla sürünce sorun oluyor mu ki ? Öyleyse bende az dürmeye çalışayım ozaman🥺🥺
Mervezzz bsraersnn spermin rahme ulaşmasını kolaylastiran bir jel, instagramda bakarsan kadının anlatimlarida var
Gzde_defne bsraersnn evet iki kere kaldım canm. Zararlı değil ama en azından miktarını azaltman daha iyi olur bence bu benim fikrim
bsraersnn Gzde_defne haklısınız teşekkür ederim bu bilgi için bende yeni yendim 2 aydır deniyoruz ovulasyon testi ile umarım bir an önce gebe kalirim 1 yılı doldurduk🥺🥺🙏
bebeklerim__ bsraersnn hani kesinlikle zararlı kesinlikle engeller değildir de yuzde oranı vardır onu azalt inşallah guzelhaberler alırsın canim