shawty8876 K-1997 gercektenmi ondan önceki günleerde test yaptınızmı ki ama ? Benimde bugün çatlamadan sonra 10. Günüm dün kan verdik negatifti hala umut varmı acaba
aycappoyraz K-1997 canım çatlatma iğnesi piyasada bulunmuyor diyorlar ovitrelle siz hangisini vuruyorsunuz sık bulunan bir iğne mi
K-1997 aycappoyraz ben ovitrelle vuruyorum evet bulmak zormuş ama ben doktora en yakın olan hastane de buldum sizde bakarken dikkat edin hatta önden alın iğnenizi
K-1997 shawty8876 evet ıslarla yaptım ve silik bile değildi ben artık adet olmayı bekliyordum son kez yapınca silik gördüm
London2334 Benim bugün iğnenin 9.günü ama son iki gündür eşimle çok tartıştık çok stres oldum umudum yok o yüzden
K-1997 London2334 öyle düşünme eğer ilişki yaşadıysan çünkü emin ol kimse normal sakin relax yapmıyor hiçbir tedaviyi
K-1997 Burcu__0506 çatlama gününden 14 gün sonra olur bat günü o ay yani aslında çatlama iğnesi yaptırdıysan çatlamadan sonraki 14 gün beklenir adet
shawty8876 K-1997 yaa keşke devam etseydi bari 😭 o zaman sizin yumurtanız geçmi çatladı acaba geç yğkselmiş ya
K-1997 eylusce aynıyız aynı gün vurulmuşuz ve bende öyle doktorum bi kere de aşılama diyor ama bilemedim