agilkaya panikedos ayy hayırlısıyla duyarsın inşallah 🥰 bende pazartesi gittiğimde 5+6 oluyor kese görünürde içinde bebekte görünür mü kiii kalp atışı için tekrar çağırır sanırım
panikedos agilkaya bi ihtimal canım vajinal ultrason da görünüyor galiba ama karından daha geç görüyorsun bende istemedim enfeksiyon filan kaparım diye karından baktırıyorum
elifbolatcm Merhaba rabbim inşallah bebeğinizi korusun benim 22 Ekim ama 2 defa gittim kese var yolk kesesi var bebek görünmedi, Pcos olduğu için geç döllenme olabilir dedi bende cuma gideceğim, inşallah oradadır, 5 hafta olarak bakılırsa görünmemesi normalmiş
agilkaya elifbolatcm inşallah görünür canım bence gönlünü ferah tut. Bende yolk demedi ama kesemi gösterince bebek nerde hocam dedim şu beyaz nokta bebek dedi
agilkaya Eda42_ teşekkür ederim canımmm sabah 11 de gittim kesede bebekte gözüktü çok şükür 7-10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi 🥰🥰🥰
Eda42_ agilkaya Hadi gözün aydın olsun hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin 🤲🏻 kaç haftalık olmuş peki 🥰🥰
agilkaya Eda42_ canım sordum ama çok küçük daha kalp atışına gelince ölçeriz dedi bende adetime göre 5+6 görünüyor hocam dedim anca o kadar zaten dedi canım
Eda42_ agilkaya İyi Maaşallah hadi iki hafta sonra kalp atışını duyarsın inşallah hayırlı şekilde amin amin 🤲🏻🤲🏻
ozgeBudak006 Benimde 5+4 kasık agrısı devamlı olsa sıkıntı bence o zaman korkmalıyız dıye düşünüyorum birde kanama olursa zaten çok risk. Benimde sizler gibi arada durgun gecıyor arada bi çoşuyor kadık ağrısı uyku bastırması midem tam anlamıyla bulanıyor bulantım basladı diyemiyorum ama böyle dalgalanma gibi oluyor midemde o an bi tiksinme gelıyor yemek konusu olduğu zaman felan ☺ sonra geçiyor kendılıgınden anı anını tutmuyor yani hafiften belirtiler bunlar sanırım. Birde gögüs hassasiyetıde var tabi
agilkaya mavisrabis ayy yalnız değilmişim canım aynıyız yaa çok sevindim ben bugün keseyi ve bebeği gördüm 5+6 da kalp atışları 10 gün sonra inşallah 🤲🏻 siz gördünüz mü
mavisrabis agilkaya biz 6 haftalik olduk canım persembe randevum var 6+4ken çağırdılar bakalim umarim hersey yolunda gider kalp atislarinida duyariz ben yurtdisinda yaşıyorum burda sistem biraz farkli ultrasona sokmuyorlar sürekli randevuya göre hesaplayarak gidiyor😊
ozgeBudak006 agilkaya evet gördüm 4buçuk 5 hafta arası demişti doktor. Şimdi tekrardan 7 haftada gidiyim diyorum hem kalp sesinide duymuş olurum inşalllah