Eballi Merhaba canım 🙋♀️ Rabbim, yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin 🙏 Bende 1 Şubat’ta meleğimi spinal sezeryan ile kucağıma aldım 👼🏼 Herkesin ağrı eşiği farklıdır, ama ben kendi tecrübelerimi paylaşayım ☺️ Sonda hiç canımı yakmadı, belden iğneyi ise hiç hissetmedim, zaten ameliyathanedekiler sürekli seninle konuşarak kafanı dağıtıyorlar 🤗 Sonrasında yeşil örtüyü örttüler ve hiç bişey görmedim ve de hiç bir şey hissetmedim.. Zaten yavrunla buluştuğun o an her şeye değer, her şeyi unutuyorsun 😍 Sonrasında odama çıkardılar hemşire bi iki saatte bi, bi kaç kez alttan muayene edip kanamama baktı, 12 saat hiç kalkmadan yattım. Anestezinin etkisi geçtiğinde başım ağrımasın diye bol bol kafein alabilmem için nescafe içtim. Buraya kadar herşey güzeldi 😁 12 saat sonra yürütmek istediklerinde perişan oldum 🤦♀️ Çok fazla ağrım oldu ama dediğim gibi herkesin ağrı eşiği farklıdır. Destek almadan kalkamıyor, yatamıyordum 2 gün sonra evime geldim. Meleğimi küveze aldıkları için sürekli ona süt götürebilmek için bütün acılarımı unuttum ve yollara düştüm.. Eve geldiğim ilk günden itibaren korse taktım çok faydasını gördüm tavsiye ederim 👌 Şimdi ise meleğim yanımda, dikiş acısı yok... Yani kısaca korkma hepsi gelip geçiyor ☺️ yavrunla kavuşacağın ana odaklan ve tadını çıkar 😉