buse76 denizks offf 5 haftalıkken neyin dış gebeliği yaaa 5 haftalıkken benimde kese görünmedi üsten beta 3600 dü 6+1 de gittim vajinal gördük doktorlar bir acayip yaaa
Happymami denizks ben 8.haftada gördüm bu bebeğim 4+4 günlük kesesini yeni gördüm Her bebek farklı oluyor bence sitres yapma zamanı var
Busranur_mnts denizks ben de 5 haftada göremedim vajinal baktı bi de ona rağmen görmedi artışlar düzenli birkaç güne görünür inşallah ben 6 haftada görmüştüm 1 haftada bekleyip gittim karından görüldü
coskun02 denizks benim kesem görünmedi normal ultrason da sonra doktorum vajinal ultrason da baktı küçük daha dedi ama kesen var dedü benim betamda 4300 lerde cıktı
buse76 denizks ayy bakma sen onlara betan düzenli artmış dış gebelikte düzensiz artıyor bii düşüyor bir çıkıyor sen bir hafta sonra felan git üsten görünmese bile vajinal görür
tahamommy denizks benim hiç ultrasonla bakılmadı değer düşüp yükseldiği için teşhis konuldu iğne ile sonlandırıldı çok şükür ilerlemeden, inşallah seninki sağlıklıdır ve gözükür pazartesi ve bence farklı bi doktora daha git nolur nolmaz tek doktorla kalma