Kbracln Arkadaşlar 31+6 dayım. ilk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum, kafa aşağı doğum pozisyonunda. Son iki gündür çok kasılıyorum karnım taş gibi oluyor ve gün içinde bunu 15-20 kez yaşadım ve aşırı tekmeliyor sizce bu bi sorun olabilir mi ?
Mstefe Kbracln doktorunla iletişime geçebiliyorsan bir sor yanlış yönlendirmeyim ama benimde oluyor herhangi bir sorun yok şu an haftanız bebeğin son rahat edebileceği alanı olan zamanlar zamanla bebiş büyüyüp su azaldığı için hareketler net ve az olacaktır
Kbracln Sabahtan beri hiç durmadı ilk olduğu içinde emin olamıyorum çok ikilemde kaldım inşallah sorunsuz geçer sağlıkla kucağımıza alırız ikimizde 🤲🏻
kubra_d Tekmelemesinin cok olmasi bir sorun değil ama haftaniz tam yalanci kasilmalarin başlama haftasi kontrole gidince muhakkak nst ye girin sancı sıklık ve seviyesine bakılmalı. Bir sorun olursa hemen durdurucu tedavi uygularlar. Bende bu sekilde hastaneye gittim yüksek sancım varmış erkenden farkedildi şükür.
Kbracln kubra_d hastaneden geldim şimdi çok şükür bi sorun yokmuş. yalancı kasılmalar başlamış dediğiniz gibi. İnşallah sizde bebekte iyisinizdir. benimde 28. Haftada erken doğum riskim vardı atlattık dedi doktor ama böyle olunca korktum
kubra_d Kbracln cok sevindim süreciniz kolaylikla sağlicakla gecer inşallah. Bizde iyiyiz teşekkür ederim 35 e geldik şükür. Korkma herşey nasipte neyse o şekilde oluyor. Durmak isteyen bebek her sekilde duruyor yoksa bende 32 de kesin doğuyor demistim :)