Annesii66 Karnabahar kızartması Tavuk,pilav Soğuk sebzeli meze Narlı roka salatası Mercimek çorbası 🫶🏻😻 Bizim menümüz bu şekilde karnabahar dünden çoktu bu günede kaldı sizin nasıl menüler💞🥘
Meri3220 Annesii66 yayla çorbası brokoli haşlama mantar sote turşu yoğurt Allah ağız tadıyla yedirsin
mlkunal Annesii66 mercimek çorbası Yeşil fasülye yemeği Pirinç pilavı Turşu yoğurt Karadut özü içecek (yeter) 🤣
Yazmelegi_ Annesii66 teşekkürler🌸 sizin yaptığınız soguk sebzeli meze nasıl bisey bende omu merak ettmmmm
Annesii66 Yazmelegi_ ben heeepp çok çok yapıyorum bu tarifi, bazıları içine patlıcan kırmızı biberde koyuyor ama ben sade soğanlı seviyorum o yüzden sebzeli meze aslında🥹3 kuru soğanı tereyağı birazda sıvı yağ ile güzelce kavuruyorum ama kıtır olmayacak çok fazla ocağın altını kapatıp yarım saat dinlendiriyorum soğuduktan sonra içine 5 yemek kaşığı nar ekşisi döküyorum pul biber karabiber tabağın altına bolca süzme yoğurt döküp soğanı da üstüne döküyorum ben bu mezeyi boş ekmeksiz bile yiyorum çok efsane oluyor severseniz içindeki malzemeleri muhakkak deneyin 🫶🏻🌸☺️