Serapdayi Kızlarr kavusmaya az kaldı durumlarınız nasıl Ben hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum çok güzel geçti hamileliğim ağrım sızım kasılmalarım hiç olmadı bu yüzden sonsuza kadar hamile kalacakmışım gibiyim 😂😂
benceyn Serapdayi 36+1 son 1 haftadır yürürken vajinada baskı, sırt bel ağrısı dışında çok iyi. Yine bunlara rağmen bile şükür çoğu işimi kendim görüyorum. Karın sertleşmeside başladı ufaktan. Şeker olduğundan bebiş biraz iri sanırım her an herşey olabilir bizde 🫣
HafVel Serapdayi 36+5 bugün. Sanki her an doğuracakmış gibi hissediyorum. Kalçam çok ağrıyor ve iki gündür sanki vajinamda birisi balon şişirmeye çalışıyor gibi hissediyorum aşırı baskı arttı geçen hafta rahim incelmem olduğunu söylemişti doktor. Bebeğim 28. Haftada başaşağı döndü. Ve sancı mı normal ağrı mı ayırt edemiyorum değişiklikleri
misra6464 36+4 haftalık kasılmalarım çok sırt ağrım var çarşamba günü doktora gittiğimde de 2 cm açıklığım vardı bebek pozisyonda değil zaten mecburi sezeryan olucam
Beren_24 misra6464 bende 36+3 üm bebiş makat benimde kaburga da yanma hissi oluyor mu kafasını falan dayadığında sizde de 🌸
Bebis25 37 oldum bugün sık sık karın sertleşmesi yaşıyorum ama doğumla alakalı bı durum yok 19unda doğum yapacağımız tek üzüldüğüm şey bebeğimin çok güzel beslenmeme rağmen zayıf olması 😥
Bebis25 benceyn doktorum haftası ile uyumlu bı bebek ilk oğlum 3600 doğmuştu. Sen abisi gibi toplu doğar beklentisine girmişsin ama bu bebek gelişimi normal haftasına göre giden bı bebek sağlık sorunu yok kafanı takma diyo. Ama işte ben ilk oğlum gibi toplu doğar düşüncesine kapilmisim. Bide beslenmeme gerçekten çok çok önem gösterdim. Demek ki alakası yok genetik neyse o şekilde oluyor ne kadar yersek yiyelim
benceyn Bebis25 kilosu haftasına göre uyumlu ise hiç kafaya takma canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 🌸
kubos-123 Benimde 36+ 1 , kalça kısmında ağrı oluyor bir de son birkaç gündür iğne batması hissediyorum genetal bölgede ama çok şükür mide yanması olmadı ya da henüz başlamadı 🫣 bebek hareketleri de geceleri azaldı gündüzleri daha aktif sizde nasıl bu durum ?
Kartalmommy Benimde sağ göğüs altında batma oluyor sürekli baş aşağı bebişim sırt ağrılarım geçen haftadan bu yana daha da şiddetlendi doğum sancısını anlayamayacağım diye korkuyorum baskıyı da ara ara hissediyorum inşallah yeni yılı bekleyebiliriz
Bebis25 benceyn uyumlu ama beslenmeme göre biraz daha fazla olması gerekirdi o yüzden üzülüyorum. Çok dikkatli beslendim ama ne kadar beslenirsen beslen bebek ihtiyacı olanı alıyor fazlasını almıyor gerçekten bu doğru