Munire-Naz Arkadaşlar 16+5 günlük hamileyin doktor omurgasında açıklık var dedi bilgisi olan varmı büyüdükçe tamamlarmı o kemikler önerilerinizi alabilirmiyim ?
Tatligebe Munire-Naz genellikle folik asit eksikliginden oluyor malesef benimde ilk bebegimde vardi ayni sorun ayrica beyinsel sıkıntısıda vardi keske folik asit kullanmis olsaydiniz gebelik dusunmeden ilk 3 ay
Polo Munire-Naz ah be folik asit içmedin sanırım İlk 3 ay takibini kim yaptı :/ Hamilelik öncesi folik asit başlanıo oysa
Munire-Naz Ozy folik asit içmedim ilk 3 ay içilcekmiş doktorum vermedi geç öğrendiğim için gebeliğimi
Munire-Naz Ultrasonda gördü sizin sonuç ne çıktı ben çok endişeliyim kan verdm ama 3lü tarama testi için verdim sonuc almadım daha.
Depresif_polyanna Munire-Naz ikili test yaptirmistim onda sorun cikmadi. Sonra AFP testi yapildi bu omurga açıklığıyla ilgili. Onda da sorun cikmadi.bana ultrasonda bakılmadı ama.
Ozy Munire-Naz icin bence tabikide ilk üc ay önemli ama halen gwc degil icebilirsin ben halen iciyorum yurtdisinda yasiyorum burda dogumdan sonra bile iciliyor türkiyede malesef cogu doktor ilk üc ay icseniz yeter diyor ama bebegin gelisimi üc ay sonrada devam ediyor