toocce Merhaba arkadaşlar, aramızda bebişi küçükken yaz tatili yapan var mı? Her şey dahil otel konsepti örneğin rahat oldu mu nasıl geçti tecrübelerinizi alabilir miyim varsa 😊
aselbalim toocce canm benim bebeğim yaz tatilinde 2 aylıktı ama otelde kalmadım kendimize ait ev tutmuştuk ona ragmen çok rahattı otel daha rahat olur diye düşünüyorum.sadece bebek çok küçük olursa havuza sokmazssınız otel havuzu ortak oldugu için ama onun dışında küçük bebekle tatil bence çok daha kolay oluyo sadece uyku ve karnı doyması gerektiği için zorlanmadık.
cizgilidefter toocce biz de şimdiden seneye rezervasyonumuzu yaptık. Tahmini 5 buçuk aylıkken gideceğiz, denize zaten öncesinde girer ama biraz daha büyüsün diye düşündük çevremize de danışarak. Bebekle tatile tabiiki çıkılır hep de görüyorum otellerde
toocce aselbalim ya bizimki de tam 2-3 aylık civarı olacak temmuz ayında inşallah biz de doğum iznim de bitmeden tatile çıksak nasıl olur diye düşünüyoruz şimdiden ☺️ teşekkür ederim inşallah biz de sizin gibi yapabiliriz
aselbalim toocce hiç strese girme en kolay zamanları oluyor tatil için canm inşallah saglıkla kucagınıza alın inşallah bebeginizi😊