aysinnam benimde ilk gebeliğim boş gebelikti ama hafif kanamam var diye doktora gitmiştim oda bekle dedi bekledikçe kanamam oldu akşam acile gidip baktırdım 9 haftalık olmuştum ama devlet hastanesinde akşam gittiğimde ısrarla 5 haftalıksın demişlerdi hayır diyorum sen 5 haftalıksın git 7 haftalıkken gel dedi neyse sabah oldu kendi doktoruma gittim neden hemen gelmedin kanaman tekrar olunca yok senin kesende bebek oluşmamış malesef seni acil kürtaja almam lazım dedi ama emin olmak için aşagıda detaylı çektir dedi çektirdim ve sonuç aynı ertesi gün kürtaj olup eve gittim aynı gün ana ağrılarım çok vardı ama onlar bana 1 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama ben korktum 6 ay felan bekledim 2 ay tuttu çok şükür oğlum 4 yaşında 2 . Hamileyim darısı başına eğer olumsuz birşey olursa bile üzülme allahım sana daha güzel planlar yapıyordur iyi ki o zaman çocuğum olmadı dedim çünkü yeni evliydim hemen çocuğum olunca hiç bişey anlamamıştım evlilikten o yüzden herşey hayırlısı olsun senin için sıkıntı yapma ☺️