Deletedmom_195 ikiprensesannesi___ şöyle bana göre birlik ama onlara göre ayrı tabi ama sabah 8 Gibi oğlumu alıp geliyorum akşam 22 gibi bazen daha geç eşimle eve geçiyoruz
hd_d LadyX aynnen valla aynen öyle 😅bide kendilerini overek anlatmalari yokmu bize boyle yaptılar simdiki gelinlere ne var diye😅
LadyX hd_d Allah herkese kalbinin gününü yaşatsın bunu bilir bunu söylerim 😅 benim vicdanım rahat kara vicdanlılar düşünsün
ValideSultan LadyX kız değil koz olacaktı klavye düzeltmiş. Yani gelinin kullanabileceği hiç bir açık vermem ki oğlumun beynini yemesin.
seher_3590 LadyX karışmam hiç bireylerine ancak fikrimi sorarlarsa söylerim hiçte uğraşamam genç onlar hayat onların nasıl istiyolarsa öyle yapsınlar 😀enerjimi onlara harcayamam bizim oralarda ne derler herkes yerinde mutlu olsun gerçekten de öyle yeter yani
demirrleydi_ LadyX okudum okudum hepsini okudum okudukçada şok oldum😂 seninki kaynana değil tam bir manyak 😄
ikiprensesannesi___ Deletedmom_195 ayy Allâh sana sabırlar versin o zaman e ayrı olmaktan ne anlıyorsun böyle binevi sadece yatmak için ayrı evlerde kalıyorsunuz
Seyda-06 LadyX acaba yanlış bi laf olurmu söylediğim şeyi yanlış anlarmı ve onu ötekileştiriyormuşum gibi hisseder mi diye düşünerek hareket ederim ve asla çocuklarından vurmam ve oğlumun kölesiymiş gibi davranmam