aytnsiz Deletedmom_195 arkadaşlarım benim kaynanayı duyunca. Bizim kaynanamız iyiymiş yaa ,,senin kaynanaya göre diyorlar.
Nisven LadyX bilemedim şimdi bir şüphelendim 😃 gerçi ben aile binasında oturuyorum gerek kalmıyordur😂
Deletedmom_195 ikiprensesannesi___ izin çıkmıyor bı ara gidicem dedim eşime gitmemi istemediklerini söylediler eşimde birşey diyemedi ki o vakit valizim hazırdı uçak bileti bakıyorduk şimdi eşim sen gidersen ben tek kalırım olmaz diyor
ikiprensesannesi___ Deletedmom_195 hey allahım ne izni ya tek kalmazsın ailenlesin zaten deseydın gidip biraz ailemle özlem giderip gelirim bu senin en doğal hakkın
ValideSultan LadyX Umarım oğlum çok mutlu olur ve mutlu eder yoksa feminist ruhumun yok olduğu tek kadın gelinim olabilir 🤣🤣
kurkmantosuzmadonna LadyX taze fasülye pilav yapıyormuş yoldayız daha 😬 ne büyük menü değil mi ? Aylardır gurbette olan oğlu ve gelini için yaptığı.
LadyX kurkmantosuzmadonna kızzz nasıl tutturmuşum ama fasulyeyi 😂 yaz mevsimi değil o yüzden tazesi değildir diye kuru fasulye dedim. Bilmiyorum yaaa bence de çok basit bir menü olmuş ama şükret en azından yemediğin yemekler değilmiş 🥲
aytnsiz kurkmantosuzmadonna haaaaa haaaa haaaa vallahi harika menü 😃 hadi gelinini sevmiyorsun . Oğlunu da mı sevmiyorsun. İlk gün size bu yemeği yaptıysa yarın ne yapacak acaba
osimdiannee LadyX yeminle bende yemeği tutturdun mu diye bakmaya geldim. Tazesi kurusu fark etmez tutturmussun 😂
kurkmantosuzmadonna LadyX yemeği duyunca zaten içimden bir yok artık dedim. 😂 Yani inan sorun yemek de değil hani insan bir pilavla bile karnını doyurur ama düşünülmek istiyorsun. Sonuçta aylar sonra gelmişsin.
osimdiannee LadyX istiyorum ben ikinciyi ama daha bebeğim minnak ve ona doyamıyorum teyzesi 🥰 bol bol öpmek sevmek istiyorum onu 😍 ne kadar öpüp koklasam da sanki az geliyor 🥺
osimdiannee LadyX iki hafta sonra benimkide dört aylık olacak teyzesi sizinle aşağı yukarı aynı dönemdeyiz 😍
ikiprensesannesi___ Deletedmom_195 oy oy paşama bak sen o zaman tam anlamıyla ayrı eve çıksın sende rahat et
Deletedmom_195 ikiprensesannesi___ keşke yaa dua edin lütfen valla sıkıldım 6 senedir beraber yaşamaktan
demirrleydi_ LadyX dimi uzay geniş istediği kadar dolanabilir vakti bol giderken diğer kötü kaynanaları da alsın 😂