Meliss- tlmm aşkımm gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah bana da dua ettt😭🥰 bu ay ilk kez ovulasyon testine başladım inşallah tutar bu ay sanırım sende ovulasyon testi ile ilerledin ilk denemede tuttu mu acaba biraz bilgi verir misin banaaa😍
tlmm Meliss- evet aşkım çok teşekkür ederim inşallah bu ay sana da nasip olurrr Ovülasyon kullandım ama tam pik mi net emin değildim zaten tahmine yumurtlama olmadı geç yumurtlama olmuş kuzum ayyy inşallah bu güzel haberi güzel bir postla haber verirsinn bizee
Meliss- tlmm bitanemmm😍 ne güzel dileklerde bulunmuşsun çok teşekkür ederim inşallah canımsınnn 🥰 bende işte Regl bitti ovulasyon testi kullanıyorum ama bakalım ne olacak inşallah güzel haberler vereceğimmm🌝
bebegmibekliyorum Sensedim ben hamile oldugum halde negatf cıkardı beni. Testlere cok güvenilmiyo doktor hormonal degşikler bile tesleri etkiler demişti
tlmm neyazsamkii 36. Günde idrar testi yaptım silik çıktı aynı gün kan verdim 13 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 82 çıktı şuan da hastanedeyim kan vericem hayırlısı bakalım ya Teşekkür ederim sizede sağlıklı bir evlat nasip etsin allah inşallah