AdaKaranfili kimchikimdi canim ben azerbaycaliyim. Kuzey sibirya taraflarinda yasiyorum. Kislari birazcik uzun suruyor . 5 ay falan kar oluyor. Yazlari da pek sicak olmaz. Bazen sicak bazen serin olur. Yazda yagmurlar yagar cogu zaman. Yani gun icinde hava bir kac kere degisir yaz aylarinda.gok gurultuleri ile meshurdur bizim oldugumuz yer😂 kadinlari guzel olanda var cirkin olani da.bizim burada baska baska milletden olan bir suru insan var. Gercek ruslar guzel olur.ama gelmeler ve ya bazilari bana gore hic guzel deyil. Sadece renkli gozluler cogu ☺️
kimchikimdi AdaKaranfili Ayyy tam istediğim yer ya🥹 Teşekkür ederim hayatım bilgilendirdiğin için vazgeçtim ben gelmiyorum eledim Rusyayı 😂😂
kimchikimdi Alya05 Oyyy askim yorma kendini kız çok fazla, dusunu da alırsın tüm yorgunluğunu atar dinlenirsin 🥹
Alya05 kimchikimdi vala cane artık zor nefes alıyorum 37+2 olmuşm hiç kilom yok kilo almadım göbeğimde normal 9 aylık ama 6 aylık gibiyim yinede zorlanıyorum Neyseki az kaldı 14 de sezaryen
AdaKaranfili kimchikimdi ya korkma kimsenin kimseyle isi yok.😂 Sapik yok buralarda denk gelmedim)) herkes kendi yoluna gider islerini gorur. Sacpa sapan insanlar yok.laf atma filan yok. Biz yazin sicak yerlere gidicez denize filan tatilde. Bakalim allah nasip ederse.
osimdiannee kimchikimdi günaydın şekerim daha doğrusunu tünaydın. Saat onda kalktım ama hala uykum var 😂 yaptığım tek iş bebeğimin bakımlarını yaptıktan sonra karnımı doyurmak oldu.😂
osimdiannee kimchikimdi sen nasılsın minik prens nasıl 😍💙 kaç günlük olduuu? Ve pınar ne alemde ? Sonra @MadameTussauds bacım sen neredesin ? Hal hatırli bir yorum oldu 😂💙
kimchikimdi osimdiannee Ben iyiyim balım, Eymen de iyi yatıyor simdi çok şükür 🥹 Sen nasılsın, prenses nasılsın prennsess🌸 Pınar iyi askim bebekte iyi çok şükür sadece sarılık durumları var düşmüyor bol bol yedirmeye çalışıyor💖 Selami var herkese🌟
MadameTussauds osimdiannee Cok sükür bacimm iyiyim bebis erken davranmazsa 22 aralikta doguruyorum insallah sezaryen günümüzü aldik 😍😂 sen nasilsin bacimm
kimchikimdi AdaKaranfili Kız yok ondan değil 😂 Kadınları güzel ben nasssil gelim oraya gelirsem mağara falan var mı oraya gireriz biz 😂😂
osimdiannee kimchikimdi aleykümselam sende bizlerden selam söyle onu çok özledik 🥹💙. Prenseste iyi teyzesi çok tatlı oldu dördüncü ay ataklarimiz da olmasa daha tatlı arada ağlama krizleri tutuyor 😂😂
AdaKaranfili kimchikimdi Allah seni napmasin😂😂 yok magara ne arar ya Allah guldursun seni. Bi keresinde yeni evliydik esimle telefoncuya girdik. Orda calisan bi kiz biseyler anlatiyordu agzini boyle ayrik esime bakiyordu. Bende esimin eli tuttum.ne alaka yani bende burdayim kiza mesaj vermek manasinda. Ama biraz kiz maldı sanki. Esime dedim ordan ayrilinca o sana neden oyle bakiyor. Esimde baksana gerizekali zaten.normal olsaydi oylemi davranirdi zaten dedi. Dogru hakliydi😂😂
Blueeberryy kimchikimdi kizz telefonumu kurcalayip kurcalayip o niye ariyo seni bu niye ariyo diye kavga cikartiyo trip atiyo kari gibi🤦
kimchikimdi osimdiannee Olur o kadar da kız yazık napsınlar dilleri de yok ay bak ağlayasım geldi 🥹 Annem böyle diyip diyip ağlatıyor kendini aklıma o geldi 🥹😂 Çabucak geçer inşallah askim op yerimee
osimdiannee MadameTussauds iyiyim bende bacım Allah’a şükür. 🥰 Sayılı gün çabuk geçer küçük meleğimiz sağlıcakla gelsiin inşallah 🥰 seninde doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum 😍🥰