EsoMom_ Selam kızlar 20 gün önce doğum yaptım ama sezaryen yaramda nem farkettim pencereyle silince ağır bi koku sıvı geldi fazla değil çok az geliyor ama telaş yaptım biraz bu durumu yaşayan var mı ne yaptınız da gecti
Baklavaseverim EsoMom_ Doktora git benim ki ödem toplamıştı mesela enfeksiyon da kapmış olabilir antibiyotik ve krem verir mutlaka
demirrleydi_ EsoMom_ aynı şey bendede oldu direk acile gittim yarın gittiğinde mutlaka göster bana günde bir defa pansuman yap dediler sanırım sanada öyle derler enfeksiyon gerçekten berbat bişey kırkımız çıktı hala yaram kızarık duruyor
DilekH EsoMom_ doğum yapıp eve geldiğimde kızım kardeşini kıskanmış olacak ki karnıma yumruk atmıştı. O zaman 2 yaşında ne kadar sert olabilir ki diye endişe etmemiştim. Üstümü değiştirdiğimde atletimde ıslaklık fark ettim. Eşime gösterdim dikişimi patlatmış 😅 Tekrardan doktora gittim sadece enfeksiyon kapmasın diye pansuman yaptı.
Svgkry Hemen kadın doğuma yada acile gitmen lazım enfeksiyon kapmış demekki :( bir baksınlar temizlesinler ona göre ilaç verirler. iltihap ihmal edip ertelersen daha kötü olur
Svgkry EsoMom_ bencede zaten gidecekseniz gösterin gitmişken.Dikişte patlama bile olmuş olabilir hersey olabilir çok geçmiş olsun
Mucize-11 Bende de dikiş yerinde başından yani nokta kadar yerden sıvı gelmişti hatta delik gibi bseydi ora hçbsey yapmadım kendiliğinden kapandı tabi bu akıl vermek değil endişeniz varsa doktora gösterin siz ( ben umursamadım açıkçası )
EsoMom_ Elovee galiba öyle çünkü çok kötü koku var batocon sürerim artık bana temizle falan diyen olmadı sadece kuru tut dendi
Cinarsaitinannesi EsoMom_ ihmal etmeyin enfeksiyon ciddi bişey mutlaka doktor baksın enfeksiyon kapmış olabilirsiniz
Svgkry EsoMom_ evet kuru tutmak gerekiyor pansumana filanda gerek yok normalde ama birşekilde belkide dikişlerle ilgili birşey olup iceriden olmuştur bilemiyorum.Benim ilk sezaryende kupkuruydu mesala 3. Gün duş aldım güzelce kuruladım zaten zmaanla kendiliginden iyileşti gitti.
EsoMom_ Cinarsaitinannesi Baklavaseverim Bugün zaten oglumu gostericem hastaneye o sora da bende kendimi gösteririm
Beyzatan_16 EsoMom_ geçmiş olsun öncelikle , alakalı değil ama oğlumu sünnet ettirdiğimizde aynısını yaşamıştık biz kantaron yağıyla iyileştirdik 🌸
demirrleydi_ EsoMom_ hayır acısı yoktu ama daha çok geçmemişti o zaman benim ağrım zaten vardı ama akıntı oldu diye yoktu genel sezaryen ağrısıydı hatta gittim pansuman yapıyor musun dedi hayır taburcu olurken sadece kuru tut dediler dedim doktor kızdı günde bir defa pansuman yapılması lazım nasıl gerek yok demişler diye