nuriyegcl orhismommmmmm kanamam durdu evet ama rahmin boyu kısalmış dedi doktor akciğer geliştirici iğne felan yapacaklar hastaneye yatışım yapıldı tekrar 😔😔
Aydan95 nuriyegcl rahim boyu ne kadar kisalmis? Bende ilk gebeligimde hep kanama hastane yatisi yaparak gecirdim. Korkmayin. 15 alti degilse hic bir sey olmaz insallah
nuriyegcl Sevgiiss öncekinde plasenta kenarınde demişlerdi bu sefer bir şey demediler minimal bi kanama alanı var dediler onu tam bilmiyorum 🥺
Aydan95 nuriyegcl ee iyiymis, merak etme bende 20-22 gidib geldi, full yatdim sadece tuvalete kalktim 39 da dogurdum. Tabi vajinal fitil kullandim 8 saatde bir 3 kere. Insallah sende de ogle olucak merak etme
nuriyegcl Aydan95 şimdi başka bi hastaneye sevk edildim oradaki muayenede uzamış biraz şuan normal dediler inşallah teşekkür ederim amin 🥲🫶🏻🌸
aysegul-2509 nuriyegcl kalbini ferah tut kendini strese sokmamaya çalış dua et herşey Allah tan.ben hiç hesapta yokken 25 haftalıkken suyum boşalmaya başladıpı için hastanede yattım 26 haftalıkken doğdu minik kuşum.900 gramdı.şükürler olsun savaşı kazandık şu anda 6 aylık oldu
nuriyegcl aysegul-2509 oyy maşallah çok şükür hayata tutunmuş güçlü bebiş 🥲 insallah benim oğluşum da acele etmez 🥹🙏🏻
aysegul-2509 nuriyegcl rabbim inşallah zamanını doldurupta doğmayı sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲