Deri Eminoss canim bizde 5+1 olduk bugün kesemiz 8,55mm felandi ama doktorum dedi kesenin icinde simdi birsey görmem gerekiyordu sonra dedi gec yumurtlamis ola bilirsin beklicez 2 hafta
Eminoss Deri benim daha önceki kizimda 5+5 de kese 7.8 mm daha sonra kese 6+1 de 11mm di daha sonrasında 4 gün sonra gittim öyle bebek görüldü.
Badegul Mrb bnde 5 haftalik hamileyim bugun doktorada gittim keseyide gorduk🤗🤗 Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah😄😍
Zynpmtv İyi geceler bnde 5+4 um bugun dr gittik ama malesef keseyi tam net goremedik vajinal ultrasonla bakti 🙁 onumuzdeki hafta tekrar gel dedi dr
Mervetepe Zynpmtv canım gec yumurtlama olmustur ilk gittiğimde bendede cok net göremedi 4 gün sonra gittik gördük inş sende hayırlısıyla görürsün
Zynpmtv İnsaAllah kizlar hepimiz saglikla guzellikle kucagimiza aliriz bebislerimizi herkeze dua ediyorum 😊🤲
Mervetepe Zynpmtv inşaallah canımm Rabbim isteyen herkeslerede bu güzel duyguyu yasamayı nasip etsin❤️
Esra7814 Kızlar mide bulantısı veya kusma yaşayan oldum veya başladım sizlerde aranızda belirtileriniz var mı hiç
Mervetepe Esra7814 ben 5+3 oldum cok sükür sadece halsizliğim var ara arada kasıklarımda ağrı o kadarcık